Ioan Rus le face „curve” pe soţiile românilor din diaspora

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Rus, ministrul Transporturilor, a spus că banii românilor din străinătate îi fac pe copiii de acasă golani şi pe soţiile lor curve FOTO Adevărul
Ioan Rus, ministrul Transporturilor, a spus că banii românilor din străinătate îi fac pe copiii de acasă golani şi pe soţiile lor curve FOTO Adevărul

Iată citatul complet din Ioan Rus, la un post tv: „România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, zidari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate.”

Nesimţirea şi orbirea şefilor PSD au ajuns fără margini. Cum să faci curve soţiile muncitorilor aflaţi la muncă în diaspora? Să jigneşti milioane de familii despărţite, unele cu copii şi soţii rămase în ţară, trăind din banii de  la cei plecaţi afară, este un act de o barbarie nemai întâlnită.

Dar de unde ştie Ioan Rus, că aceasta este situaţia familiilor despărţite de lipsa milionului de locuri de muncă promise de Ponta? Că au copiii golani şi soţiile curve? A făcut Ioan Rus sondaje şi nu ştim noi, care i-au relevat o astfel de situaţie?

Să blamezi 3,5 milioane de români, aflaţi la muncă în străinătate, doar pentru cele câteve cazuri pe care le ştie Ioan Rus este un comportament departe de lumea civilizată, educată, stilată, aşa cum se presupune că există la vârful statului român.

După ce ca stau luni de zile singure, ca au singure grijă de copii şi batrâni, Ioan Rus le mai face si curve! 

Despre Ioan Rus aveam altă părere, de când a declarat că nu face şmecherii cu numărul total de electori de la referendum, pentru că nu doreşte să-şi petreacă bătrâneţile în puşcărie.

De data aceasta ne-a dovedit o nesimţire crasă, un comportament de grobian, de mitocan,  de care nu-l credeam capabil. Un ministru în guvernul Roamaniei, fie el şi inginer, să le facă curve pe soţiile unor conaţionali de-ai noştri, e deja prea mult.

Se pare că acesta este comportamentul şi ideile care circulă în capul celor aflaţi la vârful ierarhiei României. Ministrul Rus păcătuieşte doar prin aceea că şi-a dar drumul la gură, i-a scăpat porumbelul.

Văd această declaraţie ca un reflex a tot ce se discută în Guvern,  în sferele înalte ale puterii. Iată şi declaraţia lui Tariceanu despre votul românilor din diaspora  conform căreia „Aceştia ar fi în stare să-şi vândă votul pentru un mic şi o bere”.

Milioanele de români goniţi din ţară de neputinţa autorităţilor de a construi condiţii, investiţii, pentru generare de locuri de muncă, sunt batjocoriţi în fel şi chip, pentru că nu votează cu actuala putere.

Pentru că au văzut cum se trăieşte, ce fel de politică se face, ce relaţii se stabilesc între conducători şi conduşi şi au făcut comparaţie cu ce se întâmplă la noi.

Mai mult, la alegerile prezidenţiale din noiembrie au decis, inclusiv prin influenţarea prietenilor şi familiilor din ţară, că nu Ponta ar fi un bun preşedinte pentru ţară.

Au stat ore în şir la cozi interminabile, au venit de la distanţe mari, să voteze, cu gândul la ţară pe care au părăsit-o de nevoie. Şi căreia i-au trimis până acum circa 40 de miliarde de euro. Drept recunoştinţă, un înalt reprezentant al guvernului le face nevestele curve.

Sper ca Ioan Rus să-şi ceară scuze, deşi nu mai ajută la nimic. Demisia ar fi un semn de onoare, de care nu-l mai cred în stare pe Ioan Rus.

Sper ca prin intermediul presei aceşti cetăţeni români, trimişi de nevoi în afara graniţelor ţării, cărora li se refuză dreptul la vot şi li se acordă 6 locuri în Parlamentul României, după care sunt jigniţi în cel mai vulgar mod cu putinţă.

În mod cert, la următoarele alegeri, românii din diaspora vor ţine cont de aceste jigniri, inclusiv prin exercitarea influenţei asupra rudelor şi prietenilor din ţară.

UPDATE Ioan Rus a demisionat si Ponta i-a acceptat demisia

Ioan Rus, ministru în Guvernul Ponta, despre muncitorii români din străinătate şi familiile lor la Digi24: ”Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă”

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite