Intru şi eu în rândul lumii

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aţi făcut ce aţi făcut şi m-aţi convins. Şi, fie vorba între noi, nu a fost chiar atât de greu. Mă apuc de scris pe platforma voastră în speranţa că, cine ştie, poate într-un an, doi mă ofertaţi şi cu un post de redactor de rubrică. Pare un job mai stabil decât cele din politică.

Acum, lăsând gluma de-o parte, marturisesc că sunt curioasă şi intrigată de acest proiect. Îmi amintesc că, până la apariţia vestitelor new media, citeam cu mare plăcere, în ediţiile print, editoriale sau opinii semnate de nume mari în politică şi mă simt onorată de invitaţia pe care mi-aţi făcut-o. Sper să împlinesc aşteptările cititorilor dumneavoastră (sigur mult mai pretenţioşi decât cei cu care intru în dialog pe blogul meu, cu care am legat chiar prietenii strânse) şi îi asigur că le voi respecta părerile şi voi ţine cont de ele.

Deja mă gândesc cum să-mi reglez tirul articolelor postate la voi, cum voi împăca ideile mele de om politic, sper eu, echilibrat în partizanatul meu, exprimate aproape zilnic din 2008 pe www.alinagorghiu.ro, cu ideile mai generaliste şi poate uneori mai obiective întâlnite la voi...şi tot aşa! Oi vedea eu... mă descurc sau îmi dau demisia :).

Şi zic de azi sărbători fericite tuturor cititorilor, pentru că ne vom auzi abia săptămâna viitoare!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite