Incident la Senat: Un steag, adus de Ilie Năstase, i-a căzut Cristianei Anghel în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatoarea Cristiana Anghel iese în evidenţă aproape la toate şedinţele Senatului. FOTO Mediafax
Senatoarea Cristiana Anghel iese în evidenţă aproape la toate şedinţele Senatului. FOTO Mediafax

Un incident neobişnuit a avut loc, luni, în plenul Senatului, în momentul în care un steag mare adus de senatorul UNPR Ilie Năstase, sprijinit de banca în care se afla senatoarea ALDE Cristiana Anghel, i-a căzut acesteia în cap, potrivit News.ro

Şedinţa de plen de le Senat, desfăşurată luni după-amiază, a fost una tensionată. În plen a fost a respinsă propunerea legislativă a senatoarei Cristiana Anghel, privind incriminarea insultei şi calomniei, după ce au existat mai multe schimburi de replici întreiniţiatoare şi cei aflaţi în sală.

După vot, Cristiana Anghel s-a aşezat în banca din plen, moment în care colegul ei de la UNPR, Ilie Năstase, a venit cu un steag înalt pe care l-a sprijinit de fotoiliul acesteia. Pentru că nu a fost aşezat bine, steagul a căzut în capul senatoarei, potrivit News.ro. 

Ilie Năstase a declarat la finalul şedinţei că a dorit să îi ofere steagul Cristianei Anghel, aceasta fiind  considerată singurul parlamentar patriot  de senatorul UNPR . „Eu i l-am oferit pentru că e singura din acest Senat care merita steagul ăsta. Pentru atitudinea pe care o are”, a spus Năstase. 

Pe de altă parte, Anghel a declarat că nu a păţit nimic, singura problemă fiind că i-a fost deranjată coafura. „Eu nu păţesc nimic. Staţi liniştiţi. Se pare că nu am luat fixativul care trebuie“ a spus senatoarea ALDE, în glumă.. 

Senatoarea ALDE Cristiana Anghel s-a făcut remarcată în Parlament numai prin promovarea unor legi scandaloase de modificare a Codurilor penale, prin ţinute cu mesaje din desene animate şi prin limbajul jignitor pe care l-a folosit într-o dispută cu oierii. Ajutată de Dan Voiculescu să intre în Parlament, învăţătoarea din Caracal are doar două iniţiative de modificare a legii educaţiei.

Cristiana Anghel, senatoarea care a ajuns în Parlament pentru că a făcut greva foamei, este o sursă de amuzament pentru colegii săi parlamentari. A vrut să sară în apărarea lui Gabriel Oprea la votul de ridicare a imunităţii, dar a sfârşit prin a se face de râs. A vorbit despre raportul MCV (Mecanismul de Cooperare şi Verificare) referindu-se la o persoană, cu nume şi prenume.  „Cine e MCV? Ştie cineva din această sală cine e, ca persoană fizică, cu nume şi prenume, acest MCV? Ştie cineva ce interese sunt în spatele acestui MCV? Ştie cineva ce bani, mii de euro, sunt în spatele acestui MCV? Ce vrea MCV? Să fim o masă amorfă. Dar noi suntem depozitarii suveranităţii poporului român“, a spus Cristiana Anghel, declaraţia sa rămânând în stenogramele Senatului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite