PSD trage de timp. Imunitatea lui Eugen Bejinariu, supusă votului abia săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raportul Comisiei juridice prin care se propune respingerea cererii de urmărire penale în cazul deputatului social-democrat Eugen Bejinariu a ajuns abia azi la Biroul Permanent, urmând ca săptămâna viitoare, cel mai probabil marţi, să fie supus votului plenului, a de clarat Secretarul Camerei Deputaţilor Ioana Bran (PSD), la finalul şedinţei Biroului Permanent de marţi.

„S-a primit raportul Comisiei juridice privind cererea de urmărire penală faţă de domnul deputat Eugen Bejinariu, fost ministru pentru coordonarea SGG, în prezent deputat în Parlamentul României. Membrii Comisiei au întocmit un raport de hotărâre şi au înaintat Biroului Permanent proiectul de hotărâre prin care se propune să nu ceară urmărirea penală a domnului deputat Eugen Bejinariu. Conform Regulamentului şi Constituţiei, se va supune votului cererea de urmărire penală, raportul comisiei fiind unul consultativ. Cred că marţi va fi dezbaterea, procedura de vot fiind vot secret cu bile”, a afirmat Ioana Bran.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a respins săptămâna trecută cererea de urmărire penală a deputatului PSD Eugen Bejinariu, amânată la finalul legislaturii trecute. În legislatura trecută, Comisia juridică dăduse un vot favorabil urmăririi penale a lui Bejinariu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite