Ilie Sârbu recunoaşte că PSD intoxică presa: "Câte ştiri pe care le dădeam noi şi nu aveau legătură cu realitatea au dat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent într-o emisiune de la România Tv, senatorul PSD Ilie Sârbu a scăpat o afimaţie care pune într-o lumină negativă relaţia dintre presă şi oamenii politici. Agenţia Mediafax anunţase că USL a bătut palma cu UDMR pentru o alianţă de guvernare. Jurnalista Liliana Ruse a precizat că este vorba despre Mediafax, moment în care Ilie Sârbu a avut o reacţie ironică, susţinând că ar fi o altă "fumigenă" aruncată de politicieni în presă.

"Liliana Ruse: Este vorba despre Mediafax, o agenţie foarte serioasă, care nu se aruncă aiurea să dea informaţii de genul ăsta fără să le verifice…

Ilie Sârbu: Ei, vreţi să vă spun eu câte de-astea a dat?! Ştiri pe care i le dădeam noi şi n-aveau nimic comun cu realitatea…

Liliana Ruse: Adică intoxicaţi presa, domnule Sârbu? Recunoaşteţi că intoxicaţi presa?

Ilie Sârbu: Era reciprocă intoxicarea…

Liliana Ruse: Recunoaşteţi în direct?! Adică recunoaşteţi că intoxicaţi?

Ilie Sârbu: … Ăăă, nu… Adică spunem ceea ce trebuie să spunem la un moment dat… Presa o ia ca atare, presa se lasă intoxicată de multe ori…", a fost dialogul dintre Liliana Russe şi Ilie Sârbu, la România Tv.

Imediat după închiderea urnelor, premierul Victor Ponta anunţase o eventuală alianţă între USL şi UDMR. Ziua de ieri a fost dominată de acest subiect, în presă apărând mai multe variante.

Întâlnirile dintre liderii USL şi cei ai UDMR au fost aflate pe surse, iar înţelegerea dintre cele două formaţiuni politice s-ar fi perfectat aseară, conform Mediafax.  

Puteţi urmări integral dialogul dintre jurnalista Liliana Ruse şi senatorul PSD Ilie Sârbu mutând cursorul la minutul 28.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite