Ilan Laufer: Este trist că avem deţinuţi politici la 30 de ani de la căderea comunismului

Ilan Laufer: Este trist că avem deţinuţi politici la 30 de ani de la căderea comunismului

Ilan Laufer Inquam Photos / Alberto Grosescu

Ilan Laufer, fost ministru PSD al Mediului de Afaceri susţine că Liviu Dragnea este deţinut politic şi şi-a arătat „respectul, sprijinul şi solidaritatea” faţă de acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul organizaţiei PSD din SUA a afirmat vizavi de condamnarea lui Liviu Dragnea de ieri că este „trist” că după 30 de ani de la Comunism „avem deţinuţi politici”.

„Este un lucru foarte trist, faptul că în ţara noastră, în anul 2019, la 30 de ani de la căderea comunismului, avem deţinuţi politici.Îmi declar pe această cale, respectul, sprijinul şi solidaritatea faţa de domnul preşedinte Liviu Dragnea”, a notat Laufer pe Facebook.
 
Acesta a mai punctat că deşi scorul de la europarlamentare nu este cel aşteptat, realizările partidului sunt „incontestabile”, referindu-se la „creşterea economică” şi programul Start-up Nation.
 
Este incontestabilă atât creşterea economică a României în ultimii doi ani şi jumătate de guvernare PSD-ALDE, cât şi faptul că peste 70% din programul de guvernare a fost realizat - inclusiv creşterea pensilor şi a salariilor conform promisiunilor asumate! Am creat programul Start-up Nation şi multe alte programe pentru mediul de afaceri din România şi este foarte important ca aceste programe să meargă mai departe, cu toate că am fost şi suntem atacaţi, ameninţaţi şi ni s-au adus injurii din partea opoziţiei. Opoziţie care a apelat la aceate mijloace într-o campanie murdară, îndreptată împotriva PSD-ului şi a tuturor liderilor parditului şi mai ales a preşedintelui acestuia”, a adăugat fostul ministru.

Laufer a mai menţionat că PNL a câştigat alegerile pentru Parlamentul European, nu şi cele parlamentare şi că PSD-ALDE are în continuare majoritate în Parlament.
 
Liviu Dragnea a fost condamnat ieri, luni, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul „Angajări fictive la Protecţia Copilului Teleorman”. Decizia a fost luată cu 4 voturi „pentru” şi 1 vot „împotrivă”. Liderul PSD a ajuns la penitenciarul Rahova.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: