Igaş a numărat absenţele lui Antonescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PDL Traian Igaş a declarat, într-o conferinţă de presă, la Arad , că protestul Opoziţiei este "o abordare lipsită de responsabilitate faţă de români", numindu-l pe Crin Antonescu "cel mai mare chiulangiu", pentru absenţa totală din Parlament.

"Ideea de a continua pe linia boicotării lucrărilor sau a absentării de la lucrările Senatului şi Camerei Deputaţilor este o abordare complet greşită şi lipsită de responsabilitate faţă de români " , a spus senatorul Traian Igaş.

Igaş a spus că Antonescu "este cel mai mare chiulangiu din Parlament pentru că nu îi place munca", dar că nu înţelege poziţia colegilor din Opoziţie ai acestuia, care nu se prezintă la şedinţele din Parlament.

"Aceasta este «alternativa» reală a Opoziţiei pentru România: zero prezenţă la serviciu, 1,4 milioane de euro pe lună salarii şi indemnizaţii «băgate» în buzunar", a conchis Traian Igaş.

La aceeaşi conferinţă de presă, senatorul Ovidiu Marian a afirmat că parlamentarii opoziţiei "fac coadă doar la casierii pentru a-şi încasa banii".

"Nu înţeleg ce fel de grevă este aia când îţi iei banii, te plimbi cu avionul şi stai la hotel în Bucureşti", a spus Ovidiu Marian.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite