Kelemen, discuţie cu Orban înainte de votul pentru Guvernul Dăncilă: Ca să mă convingi cu câteva ore înainte de vot, trebuie să începi discuţiile cu luni înainte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consultări UDMR Cotroceni - Kelemen Hunor - Klaus Iohannis / FOTO Inquam Photos / George Călin / 17 ian 2018

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat că a avut, luni dimineaţă, o întâlnire cu liderul PNL, Ludovic Orban, la iniţiativa acestuia. Kelemen a spus că UDMR va lua la ora 14.00 o decizie privind votarea Cabinetului Dăncilă, iar despre întâlnirea cu Orban a spus că, pentru a fi convins cu câteva ore înaintea votului, discuţiile trebuie să înceapă cu luni înainte

Întrebat dacă l-a convins Ludovic Orban, Kelemen Hunor a răspuns: ”Oricine vrea să discute cu mine, uşa e deschisă. M-a sunat aseară târziu, l-am resunat în această dimineaţă, am băut o cafea şi cu asta, basta. N-am ce să vă dau informaţii mai interesante. Noi vom lua o decizie la ora 14.00. Nu era o chestiune de a mă convinge. Ca să mă convingi înainte de vot cu câteva ore, trebuie să începi discuţiile cu săptămâni, cu luni înainte. Deci, din acest punct de vedere, lucrurile sunt mai complicate. Dar nu asta este important. Important este că a vrut să ne vedem, ne-am văzut”.

În ceea ce priveşte afirmaţia sa că programul de guvernare a fost făcut la Ministerul Agriculturii, între două beri, liderul UDMR a spus că este bine să ai simţul umorului.

”Vă dau un singur exemplu. Dacă vă uitaţi la capitolul transporturi, am impresia că unii s-au uitat la harta României acum 100 de ani, cu ocazia Marii Uniri, fiindcă la Autostrada Transilvania au făcut nişte chestii absolut halucinante. Braşov-Sibiu niciodată nu a fost parte a Autostrăzii Transilvania. Ei au băgat acolo, fără să existe autostradă de la Braşov la Târgu Mureş, nici măcar proiectul nu e făcut. Apoi, partea de autostradă de la Câmpia Turzii la Ungheni au băgat la Montana, parcă se duce către Iaşi. Din acest punct de vedere am spus că cel care a scris acel capitol probabil nu a avut o hartă la îndemână”, a explicat Kelemen Hunor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite