Hrebenciuc (PSD): USL analizează propunerea lui Ghișe de a-l demite pe Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hrebenciuc
Viorel Hrebenciuc

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, în această seară, că este posibil ca grupurile parlamentare ale USL să analizeze, mâine, propunerea senatorului liberal Ioan Ghișe de a-l declara demis pe Traian Băsescu printr-un act de hotărâre al Parlamentului.

"Din ceea ce știu eu, nu cred că există altă posibilitate astăzi și știu bine legea", a precizat Hrebenciuc, la Realitatea TV, cu referire la sesiunea extraordinară în care Parlamentul ar trebui să ia act de decizia Curții Constituționale și, prin urmare, Traian Băsescu să fie repus în funcția de președinte.

Senatorul PSD a menționat că nu cunoște proiectele liberalului Ioan Ghișe prin care președintele suspendat Traian Băsescu ar putea fi demis în Parlament.

"Eu nu mă imixtez în acțiunile domnului Ghișe. Este un parlamentar creativ și inventiv, dacă a găsit o astfel soluție vom discuta mâine. Dar chiar nu știu exact în ce constă propunerea domniei sale și nu aș vrea să fac supoziții pe o chestiune pe care nu o știu", a declarat Hrebenciuc, citat de realitatea.net.

Senatorul PNL Ioan Ghişe consideră că CCR nu are cum să decidă întoarcerea preşedintelui și că hotărârea Curții Constituționale nu este executorie. Prin urmare, el a pregătit un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care se constată că Traian Băsescu a fost demis de popor și postul de preşedinte a rămas vacant.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite