Hilde Brandl, replică pentru PSD: Creşterea economică se datorează mediului de afaceri şi nu incompetenţilor din Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti, Hilde Brandl, a afirmat, miercuri, faptul  că se poate vorbi de o creştere economică datorită mediului de afaceri, nu datorită membrilor Guvernului, pe care îi face „incompetenţi“.

„Creşterea economică de 5% anunţată de INS se datorează muncii şi viziunii micilor antreprenori şi a marilor companii româneşti şi străine care au continuat să funcţioneze în România în ciuda măsurilor politicienilor care se dovedesc a fi din ce în ce mai toxice pentru mediul de afaceri”, arată Hilde Brandl, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti.

Reprezentanta liberalilor puntează faptul că România se confruntă cu o instabilitate fiscală, precum şi faptul că sunt numeroase impozite. „Oamenii de afaceri din România suferă din cauza instabilităţii fiscale. Din ianuarie 2017 şi până acum majoritatea socialistă a modificat în medie aproape în fiecare zi Codul fiscal, dovedind astfel o lipsă totală de viziune şi o incompetenţă crasă care îi loveşte direct în special pe micii antreprenori. Pe lângă aceasta, Guvernul continuă să menţină unul dintre cele mai mari impozite din lume pe muncă, ceea ce blochează dezvoltarea micilor afaceri şi împiedică sute de mii de noi angajări dar şi supra-taxa pe combustibili care funcţionează ca o frână pentru întreaga economie”, mai spune liderul liberal. 

Nu în ultimul rând, Brandl aminteşte faptul că PSD şi ALDE ar fi măcelărit bugetul. „Tocmai de aceea, este de-a dreptul incorect să îi vedem pe liderii PSD-ALDE în frunte cu Dragnea cum se laudă cu creşterea adusă de sectorul privat, în condiţiile în care de când sunt la guvernare au măcelărit bugetul de investiţii ducând banii în pensii speciale şi proiecte invizibile, împiedicând astfel creşterea economiei. Dacă vor neapărat un premiu, liderii socialişti merită premiul I pentru frânarea economiei româneşti”, încheie Brandl.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite