Hilde Brandl, apel către parlamentari: Respectaţi votul românilor. Votaţi cererile de încuviinţare ale DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri PNL-Bucureşti, Hilde Brandl, face apel la parlamentarii din toate partidele pentru a susţine cererile DNA de ridicare a imunităţii aleşilor din Legislativ, pentru ca Justiţia să poate să-şi urmeze cursul.

„Dragi parlamentari, veţi avea în curând de votat în plen cererea DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale în cazul unor miniştri asupra cărora există suspiciunea că au încălcat legea. Fără încuviinţarea dumneavoastră, Justiţia din România nu va putea niciodată să afle adevărul, astfel că asupra acestor miniştri va plana mereu o suspiciune nedreaptă, atâta timp cât nu există o decizie a unui complet de judecată”, scrie Hilde Brandl, preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri, PNL-Bucureşti, într-o scrisoare publică adresată deputaţilor şi senatorilor.

Reprezentanta liberalilor a cerut ca oamenii din Parlament să nu facă din miniştri o categorie specială. „Vă rog să vă gândiţi la onoarea şi demnitatea colegilor dumneavoastră şi să nu-i transformaţi pe aceşti miniştri într-o categorie specială de cetăţeni, cu mai multe drepturi decât restul cetăţenilor României. Toţi cetăţenii României trebuie să aibă aceleaşi drepturi şi toţi trebuie să fim egali în faţa legii”, crede liderul PNL, care subliniază că nu trebuie făcut „un scut împotriva Justiţiei“.

„«Nimeni nu este mai presus de lege» trebuie să fie un principiu după care se ghidează orice om onest din România. Fiţi oameni oneşti şi respectaţi electoratul care v-a votat!”,  a conchis Brandl.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite