Haşotti, despre revenirea lui Băsescu în politică în 2014: „Este un semnal către PDL-iştii dezorientaţi să aibă grijă pe cine aleg preşedinte al partidului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puiu Haşotti Foto Arhiva Adevărul
Puiu Haşotti Foto Arhiva Adevărul

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti consideră că afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu, făcute în urmă cu două zile, potrivit cărora nu se va lăsa de politică, reprezintă un mesaj pentru membrii PDL ca să aibă grijă pe cine vor alege preşedinte.

"Ieşirea domnului Băsescu de alaltăieri cum că nu se va lăsa de politică - nu ştiu dacă se va lăsa sau nu - este un semnal către poporul PDL-ist tot mai firav şi mai dezorientat că atenţie, vin eu, aveţi grijă pe cine alegeţi acum preşedinte, acesta este mesajul nu mă las de politică şi veţi vedea mesajul pe care îl va da la Convenţia Naţională a PDL. Pentru mine este egal cine va ieşi preşedinte", a declarat Puiu Haşotti, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa.

El a mai spus că PDL se află într-o situaţie gravă şi penibilă dacă Monica Macovei, un procuror din perioada comunismului, doreşte să reformeze un partid.

"Dacă un procuror ceauşist doreşte să reformeze un partid la 23 de ani după evenimentele din decembrie, înseamnă că acel partid este într-o situaţie şi gravă, şi penibilă în acelaşi timp", a afirmat vicepreşedintele PNL.

Haşotti a mai precizat că după congresul PDL vor apărea mai multe declaraţii legate de coagularea dreptei, dar liberalul nu crede într-o reuşită a unui asemenea demers.

"Veţi vedea după congresul PDL o mişcare sau declaraţii care deja au început să apară referitoare la coagularea dreptei. Unul din vârfurile acestei pseudo-mişcări politice este Mihai Răzvan Ungureanu. Eu am avut de făcut o comparaţie apropo de unificarea dreptei cu acest partid care se numeşte Forţa Civică. Dreapta e coagulată, este PNL, avem 29 la sută. Cu PDL, fost partid socialist, nu se pune problema, îmi pare rău, cu partidul domnului Ungureanu, care este tot felul de rămăşiţe de ici, de colo... şi am făcut următoarea comparaţie: într-o piscină stă un şoricel cu un elefant şi şoricelul îi spune: «elefantule, îţi place ce valuri frumoase facem». Cam asta este cu partidul domnului Ungureanu şi coagularea dreptei", a afirmat Puiu Haşotti.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite