Haos în şedinţa online a Comisiei de muncă a Senatului. Vot fără dezbateri, direct pe chatul de Whatsapp. Presadă: „Nici nu ştii cu cine vorbeşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florina Presada - FOTO Eduard Enea
Florina Presada - FOTO Eduard Enea

Senatorul USR Florina Presadă reclamă că marţi, în timpul şedinţei Comisie de muncă a Senatului care s-a ţinut pe Whatsapp, proiectele legislative s-au votat pe chat, fără vreo dezbatere, încălcând astfel regulamentul. PSD deţine majoritate în comisie.

„Ridicolul nu are limite la PSD!

Dl Rotaru, Preşedintele Comisiei de Muncă a Senatului, PSD, ne propune ca şedinţa de azi să fie direct un vot pe whatsapp. Nici vorbă de dezbatere sau de verificat cine e în spatele unui număr de telefon. Am cerut digitalizare, nu chat de whatsapp unde nu ştii cu cine vorbeşti şi nu poţi avea o dezbatere”, a precizat senatorul USR Florina Presadă pe Facebook.

Aceasta a precizat apoi că în alte Comisii ale Senatului au avut loc şedinţe folosindu-se aplicaţii de videoconferinţă şi notează că deşi Biroul Permanent a uitat să aprobe săptămâna trecută o procedură pentur Comisii.

„Alte Comisii ale Senatului au avut şedinţe zoom. Deci se poate. Pe de altă parte, conform schimbării de Regulament votate săptămâna trecută, Biroul Permanent trebuia să aprobe o procedură care să fie utilizată în cadrul comisiilor, lucru care nu s-a întâmplat. PSD s-a grăbit să spună că ei vor să lucreze, au omis să spună că o fac încălcând Regulamentul Senatului, pentru că nu sunt în stare să organizeze lucrările Senatului”, a adăugat Presadă.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite