Halucinaţiile lui Liviu Dragnea sau cum a devenit Jandarmeria Română braţul înarmat al PSD

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, dl. Liviu Nicolae Dragnea, a inaugurat seria declaraţiilor halucinante din colecţia toamnă-iarnă chiar în seara zilei de 1 septembrie, la sfârşitul CEXN-ului. Atunci când, probabil, tulburat de rebeliunea d-nei Gabriela Firea şi dând expresie mai vechi sale obsesii referitoare la protocoale, a pretins că ar avea cunoştinţă despre existenţa unui protocol secret de colaborare între DNA şi TVR.

Preşedintele-director general al instituţiei din Calea Dorobanţi nr. 191, d-na Doina Gradea, a lăsat baltă distracţia aferentă sinistroşeniei Cerbul de Aur, s-a urcat rapid în maşină şi a dat fuguţa la Bucureşti să vadă ce şi cum. Nu de alta, dar dacă s-ar fi dovedit că acel protocol există, Doinei Gradea îi venea sigur şi rapid firman de mazil. Aceasta fiindcă este cunoscută drept o intimă şi o admiratoare a “deviaţionistei” Firea, plus că, într-o anumită perioadă, se lăuda oricui îşi afla timp să o asculte că este o foarte bună amică şi chiar beneficiază de protecţia d-lui Liviu Maior. Devenit, între timp, persona non grata.

Din fericire, atât pentru TVR cât şi pentru d-na Gradea s-a dovedit extrem de repede că toată povestea este, de la un capăt la alta,  o invenţie, o născocire, o creaţie a minţii din ce în ce mai tulburate a d-lui Liviu Nicolae Dragnea. Fireşte, inafilibilul fiu al fostului miliţian şef din comuna Graţia-Teleorman nici nu a retractat, nici nu a găsit de cuviinţă să îşi ceară scuze. El este infailibil, el este noul Stalin, noul Gheorghiu-Dej, noul  Ceauşescu, iar dacă protocolul DNA-TVR nu există, la o adică, Dragnea poate da ordin să se întocmească o plastografie. Preşedintele tot mai toxicului PSD a învăţat foarte bine lecţia bătrânilor stalinişti după metodele cărora conduce spre dezastru nu doar partidul, ci însăşi România.

După data de 1 septembrie, numitul Dragnea Nicolae Liviu şi-a luat o săptâmână de vacanţă spre a se bucura de calmul, tihna, luxul pe care i le oferă prezenţa în imediata lui vecinătate a duduii sfertocentenare Irina Tănase. A revenit pe ecranele Televiziunii Antena 3, duminică, 9 septembrie, într-un interviu jenant nu atât pentru el, Dragnea este deja acoperit definitiv de ridicol, ci pentru jurnalistul de odinioară Răzvan Dumitrescu. A debitat el, daddy Dragnea, în cursul înscenării mediatice cu pricina verzi şi uscate, a făcut promisiuni, a dezvăluit programe minunate, încă şi mai nerealiste decât cele pe care le clocea repauzatul întru Domnul şi în veci neiertatul Ceauşescu Nicolae, şi a plusat plasând gogomania referitoare la informaţiile sigure aflate în ilustra lui posesie, privind finanţarea externă a pretinsei tentative de lovitură de stat ce ar fi fost dejucată de eroica noastră Jandarmerie şi de noua Ecaterina Teodoroiu, vida Carmen Dan, în seara zileu de 10 august.

Bun. Ce mi-e doamna Dan, ce mi-e domnul Dragnea? Cu elucubraţiile lor, debitate în scopul perpetuării abuzive a puterii PSD-ALDE şi a salvării de la întunericul celulei a lui Daddy ne-am obişnuit deja de multă vreme. Dar ca miercuri, 12 august, Jandarmeria Română, aflată sub conducerea unei marionete pe nume Cazan Laurenţiu, să se dovedească atât de compromisă, atât de ruptă de realitate, de străină de orice urmă elementară de bun simţ, să îşi mai probeze o dată slugărnicia, imoralitatea, absenţa oricărei urme de coloană vertebrală şi să ajungă până la demenţa de a depune la DIICOT o sesizare în care îi cântă în strună şi repetă halucinanţiile lui Liviu Dragnea, denunţând o imaginară tentativă de lovitură de stat, nu mă aşteptam.

Cred că nici o minte normală nu şi-ar fi putut închipui că, în anul de graţie 2018, una dintre instituţiile militarizate ale Statului Român, recte Jandarmeria, va decădea moral în asemenea grad încât să devină ceea ce era odinioară pentru PCR, Securitatea.

Din ziua de 12 septembrie 2018, Jandarmeria este, cu acte în regulă şi fără putinţă de tăgadă, braţul înarmat al PSD.

Comentariu apărut concomitent pe site-ul contributors. ro şi pe blogurile adevărul.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite