Guvernul Dragnea-Grindeanu - ziua şi minciuna

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD îşi ţine promisiunile. Sau, mai nuanţat, ar vrea să şi le ţină, dar nu îl lasă oamenii cei răi. Cei care i se opun pe faţă şi nu îl lasă să facă ad litteram ce şi-a propus şi ce i-a adus covârşitoarea victorie electorală din decembrie 2016.

Pentru PSD şi oficinele lui de propagandă oamenii cei răi se cheamă preşedintele Klaus Iohannis, zecile de mii care demonstrează împotriva modificării unor legi pe şest şi cu dedicaţie, împotriva asaltului PSD-ALDE împotriva justiţiei, ori partidele de opoziţie, firave cum sunt ele, cele mai multe în stare de semi-comă.

Tare aş vrea să ştiu cine anume li s-a opus membrilor guvernului Dragnea- Grindeanu atunci când au vrut să îşi ţină întocmai promisiunile făcute salariaţilor din învăţământ, indiferent dacă lucrează în învăţământul secundar ori superior.

În campania electorală, dl. Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi artizanul victoriei covârşitoare în alegeri, singurul care ştie pe de rost, după propria declaraţie, programul de guvernare a promis că toţi oamenii şcolii vor primi de la 1 ianuarie o mărire salarială de 15 %.

Când preşedintele Iohannis a respins- şi bine a făcut- candidatura la postul de prim-ministru a preferatei d-lui Dragnea, o anume doamnă Sevil Shhiadeh, preşedintele PSD a strigat ca din gură de şarpe că majorările făgăduite ar fi în pericol. Că preşedintele nu vrea ca românilor să le meargă un pic mai bine.

Imediat după instalarea guvernului Grindeanu, dl. Dragnea a mai lansat o fumigenă. A declarat că i-a cerut proaspătului prim-ministru să verifice de urgenţă dacă nu cumva guvernul tehnocrat Cioloş ar fi prorogat intrarea în vigoare a majorărilor promise. Nu, guvernul criminal, vândut Bruxelles-ului şi lui George Soros nu a mai comis şi această urâtă faptă. Spre dezamăgirea mincinoşilor Dragnea, Grindeanu, a caraghiosului cu trecut peremist Codrin Ştefănescu şi a altor indivizi de aceeaşi joasă speţă.

Drept pentru care încrezător în ceea ce au promis domnii Dragnea-Grindeanu, în 14, zi de salariu, m-am îndreptat încrezător spre bancomat, dornic să înghit dintr-o sorbire laptele şi mierea promise de cei doi. Mai ales că îmi făcusem deja planuri legate de felul în care voi chivernisi banii în plus pe care speram că îi voi privi.

Uitasem că Diavolul stă în detalii. Iar detaliile diavoleşti sunt cum nu se poate mai caracterizante pentru PSD. Uitasem fabula lui La Fontaine La laitière et le pot au lait, uitasem şi că orice guvern PSD-ALDE minte precum respiră. Iar uitarea se plăteşte. Nici un leu în plus. Nici un leu mărire. Fiindcă mărirea fermă de 15%, fără discriminare, promisă de pesedişti în campanie, s-a transformat în textul de lege într-o mărire în medie de 15%, Iar media i-a ocolit pe profesorii universitari plini. Care şi aşa au destul. Ba chiar cu supramăsură. După logica tembelă egalitaristă şi mentalitatea de sperjur a guvernului Dragnea-Grindeanu.

Probabil că sporuri au primit doar cei 84 de academicieni patrioţi care au scandalizat o ţară prin slugărnicia lor faţă de Dragnea şi Tăriceanu. Că slugărnicia şi lipsa de demnitate se recompensează. Mai ales atunci când la guvernare se află coaliţia PSD-ALDE.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite