Guvernul va dezbate organizarea mai multor ministere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miniştrii se vor întruni în prima şedinţă din acest an
Miniştrii se vor întruni în prima şedinţă din acest an

Guvernul va dezbate, în şedinţa de astăzi, proiectul de hotărâre privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, cât şi pe cel privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Tineretului şi Sportului.

Cabinetul Ponta va discuta, de asemenea, proiectul de hotărâre privind modificarea hotărârii de Guvern care vizează reorganizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Pe agenda şedinţei au mai fost incluse şi câteva note cu privire la proiectele de legi înregistrate pentru dezbatere la Senat şi la Camera Deputaţilor care, în prezent, se află în procedură legislativă parlamentară sau ca note referitoare la elaborarea programului legislativ al Guvernului pentru perioada 2013-2016 şi a listei priorităţilor legislative ale Guvernului pentru prima sesiune parlamentară din acest an.

De asemenea, în şedinţa de Guvern se va face o informare privind stadiul elaborării proiectelor de acte normative pentru organizarea şi funcţionarea ministerelor, potrivit Agerpres.

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor, în ultima reuniune a Cabinetului de anul trecut, să pregătească bugetul pentru dezbatere în prima şedinţă din 2013, având în vedere că delegaţia Fondului Monetar Internaţional este aşteptată la Bucureşti pe 15 ianuarie.

"Pentru prima şedinţă de guvern pe anul 2013 ne vedem pregătiţi pentru buget, pentru FMI. Sper ca Finanţele şi cei care lucrează la buget să fie foarte avansaţi şi asta înseamnă că până când vine delegaţia FMI toată lumea lucrează să avem bugetul pregătit", a spus premierul la şedinţa din 27 decembrie a Executivului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite