Antonescu: Ponta  trebuie să aleagă între Voiculescu şi Iohannis. Guvernul nu e moşia lui Ponta. Cine era Voiculescu să mă pună în fruntea Senatului?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Crin Antonescu i-a transmis, în termeni duri, la B1TV, lui Victor Ponta că trebuie să aleagă între Dan Voiculescu şi Klaus Iohannis dacă mai doreşte să existe USL. Crin Antonescu a mai spus că Dan Voiculescu pune presiune pe premier să inventeze un post de vicepremier pentru Daniel Constantin şi le-a transmis social-democraţilor că nu se teme că va fi schimbat din funcţia de preşedinte al Senatului.

„Nu am fost contactat de domul Ponta, dar sunt oricând dispus să vorbesc cu dumnealui. Suntem în aşteaptarea zilei de luni, când ne vom întâlni să vedem la ce concluzie a ajuns fiecare.Sunt plecat din ţară într-o vizită cu agendă privată, dar, oricând domnul Ponta vrea să se întâlnească cu reprezentanţi ai PNL-ului, o poate face. Klaus Iohannis are mandat deplin să negocieze cu PSD. Domnul Ponta n-a manifestat intenţia de a avea o discuţie cu mine“, a spus Antonescu, la B1TV.

Liderul PNL a vorbit şi despre posibilitatea de a fi schimbat din funcţia de preşedinte al Senatului.

„Nu merge cu mine această ameninţare. Poate cred că ameninţatul se sperie şi zice "Au!". Ei poate cred că mă înscriu în Partidul Conservator. Nu am acest post din partea domnului Sârbu sau a domnului Voiculescu. Cine era domnul Voculescu să mă pună preşedinte al Senatului? Ca ameninţare nu merge. Este un soi de ameninţare pe care domnii Dragena şi Sârbu încearcă să o folosească.Dacă au o majoritate, însemană că punem capăt USL“, a spus Criun Antonescu.

„Guvernul nu e moşia PSD“

Liderul PNL a spus, răspicat, că Victor Ponta trebuie să aleagă între Klaus Iohannis şi „pretenţiile lui dan Voiculescu“.

"Un singur lucru trebuie să fie clar şi pentru Victor Ponta, şi pentru Ilie Sârbu, şi pentru Daniel Constantin, şi pentru toată lumea: PNL a făcut în anumite condiţii şi a cerut votul românilor pentru USL. Dacă cineva crede că PNL, cuminţel aşa, va accepta transformarea USL într-un fel de moşie a lui Victor Ponta sau într-un fel de USD mai mare, se înşală. Ponta trebuie să aleagă între Klaus Iohannis şi prretenţiile domnului Voiculescu asupra sa de a inventa funcţii de vicepremier cu PC“, a conchis Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite