Purtătorul de cuvânt al Guvernului, despre declaraţia preşedintelui Băsescu: „E beat. Nu numai de putere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada FOTO Mediafax
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada FOTO Mediafax

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a publicat, pe Facebook, o reacţie la declaraţiile făcute duminică de preşedintele Traian Băsescu.

“Cu mare părere de rău, cineva trebuie să constate că regele e gol. Pardon, că preşedintele e beat. Nu numai de putere”, a scris Mirel Palada, pe Facebook.

În text, purtătorul de cuvânt al Guvernului îl acuză pe preşedinte că “şi-a făcut curaj cu încă cincizeci de cinci sute şi a ieşit să acopere spaţiul mediatic”. “Alcoolul dictează”,  a adăugat Palada.

“În seara asta, preşedintele României se încurcă în asemenea hal în limbă încât concluzia e indubitabilă: îi e frică. Şi pentru a-şi învinge frica, pentru a încerca să acopere cu zgomot, s-a matrafoxat. (...) Îşi face curaj să respingă bugetul României, să blocheze o ţară întreagă. (...) Alcoolul dictează: După dânsul, potopul!”, mai spune Palada, ironic.

Reacţia purtătorului de cuvânt intervine în contextul în care, duminică seara, preşedintele Traian Băsescu a anunţat că nu va refuza să promulge Legea bugetului de stat pentru 2014, în cazul în care nu se renunţă la creşterea accizei la combustibil. În opinia sa, banii rezultaţi din creşterea accizei la combustibil ar urma să “satisfacă presiunea baronilor locali”.

“Domnii din administraţia locală au surse - banii europeni, iar domnii de la Guvern pun un bir inutil şi toxic pe populaţie să poată satisface comandamentele de partid”, a susţinut preşedintele.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite