Grindeanu, propunerea premierului pentru preluarea interimatului de la Ministerul Agriculturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu FOTO gov.ro
Sorin Grindeanu FOTO gov.ro

Vicepremierul Sorin Grindeanu a fost propus de premierul Nicolae Ciucă pentru preluarea interimatului de la Ministerul Agriculturii. De asemenea, premierul a luat act de demisia fostului ministru, Adrian Cheşnoiu.

„Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis astăzi preşedintelui României, Klaus Iohannis, propunerea de nominalizare a vicepremierului Sorin-Mihai Grindeanu ca ministru interimar al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale”, a transmis Guvernul României. 

Sursa citată a mai menţionat că „prin acelaşi document s-a luat act de demisia ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu”. 

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, şi-a dat demisia din funcţia pe care o ocupă în Guvern. Deputatul a precizat că e nevinovat şi că se autosuspendă şi din PSD. De asemenea, Cheşnoiu le-a cerut parlamentarilor să voteze pentru ridicarea imunităţii, aşa cum cer procurorii DNA.

Biroul Permanent a sesizat Comisia juridică pentru a da luni raport în ceea ce priveşte solicitarea DNA de ridicare a imunităţii în cazul lui Adrian Chesnoiu, în timp ce marţi ar urma să fie dat votul de către plen, potrivit surselor „Adevărul” din conducerea Camerei Deputaţilor

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite