Grindeanu: Ponta are dreptul să voteze sau nu cele două ordonanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Sorin Grindeanu. FOTO Inquam Photos
Premierul Sorin Grindeanu. FOTO Inquam Photos

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a afirmat marţi, în replică la declaraţiile fostului premier Victor Ponta, că acesta, în calitatea sa de parlamentar, poate să voteze sau nu Ordonanţele 13 şi 14 în plenul Camerei Deputaţilor.

„Politic, domnul Ponta a avut sau are astăzi dreptul să voteze sau nu cele două ordonanţe, care ştiu că sunt în Camera Deputaţilor; din câte ştiu e deputat", a spus Grindeanu, la finalul unor vizite de lucru la mai multe ministere.

Fostul premier Victor Ponta consideră că în legătură cu OUG 13 au fost făcute mai multe greşeli, prima fiind lipsa de asumare a ordonanţei în cauză. „În primul rând, lipsa de asumare. Adică nu poţi să dai pe Iordache, iertaţi-mă, nu crede nimeni, nu cred nici eu. Poate aşa a fost, poate Iordache a stat singur şi a scris ordonanţele, îmi cer iertare. Trebuia să fie domnul Dragnea, cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Grindeanu să spună ziua în amiaza mare: 'domne', de aia ne-au votat mulţi oameni", a spus Ponta, luni seara, la postul România TV.

Victor Ponta consideră că ceea ce se întâmplă în ţară de la jumătatea lunii ianuarie "este o nebunie" şi că se exprimă în nume personal, deoarece nu face parte din conducerea partidului, dar nici nu a fost consultat în luarea vreunei decizii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite