Grindeanu face primul pas spre reîntoarcerea în PSD: a contestat decizia de excludere. „Am susţinerea totală a colegilor din Timiş“

Grindeanu face primul pas spre reîntoarcerea în PSD: a contestat decizia de excludere. „Am susţinerea totală a colegilor din Timiş“

Fostul premier Sorin Grindeanu. FOTO gov.ro

Fostul premier Sorin Grindeanu a scris vineri, pe Facebook, că a depus contestaţie la decizia Comitetului Executiv Naţional de a-l exclude din PSD, deoarece are susţinerea „totală“ a colegilor săi din Timiş, persoane care au dovedit că social-democraţii din judeţ reprezintă „o echipă“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Azi am depus contestaţia la decizia de excludere a mea din PSD. Este o decizie pe care am luat-o în urma susţinerii totale pe care mi-au acordat-o colegii mei din Timiş, care la recentul Birou Permanent Judeţean al organizaţiei noastre şi-au exprimat deschis dorinţa de a continua împreună”, a precizat el.

Sorin Grindeanu a mai afirmat că „organizaţia PSD Timiş a demonstrat că este, în primul rând, o echipă, care a câştigat încrederea oamenilor, fapt dovedit la alegerile de anul trecut şi nu numai“.„Mergem mai departe!”, a conchis fostul premier. 

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, pe 15 iunie, decizia fiind luată în Comitetul Executiv Naţional după ce Grindeanu nu a vrut să demisioneze din funcţia de premier. Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat, marţi, la Timişoara, că a aflat în şedinţa filialei că fostul lider Sorin Grindeanu va contesta excluderea sa din partid, însă până în acest moment nu a fost înregistrat niciun act oficial. De asemenea, Neacşu a precizat că PSD Timiş va fi condus în continuare, interimar, de Călin Dobra, preşedintele executiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările