Grindeanu se mută în vila refuzată de Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Sorin Grindeanu urmează să primească o locuinţă de la (RAAPPS), mai exact vila de protocol refuzată de fostul preşedinte Traian Băsescu, în 2015. Imobilul - cu parter şi etaj - este situat în apropierea Pieţei Spaniei din centrul Capitalei. Are curte, garaj, cinci camere, din care două dormitoare şi o suprafaţă utilă de peste 400 de metri pătraţi.

Vila pe care a o va primi Sorin Grindeanu s-a aflat şi pe lista propusă de premierul Victor Ponta fostului preşedinte Traian Băsescu, însă acesta a optat pentru un alt imobil situat pe strada Gogol, în care s-a mutat în iunie 2015.

"În ceea ce priveşte situaţia locativă a premierului Sorin Grindeanu, (...) acestuia urmează să-i fie atribuită o locuinţă cu destinaţie de reşedinţă oficială, în condiţiile legii, după ce Guvernul a aprobat Hotărârea privind trecerea unui imobil, aflat în administrarea Regiei Autonome 'Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat', din domeniul privat al statului în domeniul public al statului, atribuirea destinaţiei de reşedinţă oficială pentru acest imobil şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative", transmite Biroul de presă al Guvernului într-un răspuns la o solicitare a Agerpres.

Conform sursei citate Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene şi ministrul Apelor şi Pădurilor, Adriana Petcu, se numără printre demnitarii care beneficiază de locuinţe de serviciu de la Regia Autonomă "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" (RAAPPS).

Pe lista celor care beneficiază de locuinţe de serviciu de la RAAPPS se mai află 34 de persoane (miniştri, secretari de stat, demnitari cu rang de secretar de stat), transmite Biroul de presă al Guvernului.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite