Grindeanu nu renunţă şi vine cu un mesaj pentru PSD-işti: Să nu vă fie frică să fiţi de partea bună!

Dragoste cu năbădăi. Ce promisiuni şi-au făcut Dragnea şi Grindeanu în scurta lor idilă politică

Premierul Sorin Grindeanu a transmis, printr-un mesaj pe Facebook, un mesaj de mulţumire pentru susţinătorii săi şi le-a cerut „să nu le fie frică“ să fie de „partea bună“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Le mulţumesc primarilor şi membrilor PSD care m-au susţinut, dar şi românilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forţa Partidului Social Democrat a stat şi stă în sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie“, a fost prima parte a mesajului tranmis de premierul Sorin Grindeanu susţinătorilor săi.

Mai mult, acesta i-a asigurat că fiind alături de el au ales să meargă alături de „partea bună“ a PSD.  „Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiţi de partea bună! România are nevoie de stabilitate şi de responsabilitate în actul de guvernare“, a subliniat Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu l-a atacat dur pe liderul PSD Liviu Dragnea, pe care îl acuză că a inventat motive ca să-i retragă sprijinul politic cu scopul de a acapara el toată puterea. Grindeanu l-a taxat şi pe Darius Vâlcov, autorul evaluării asumate de Liviu Dragnea, şi a ironizat-o pe Lia Olguţa Vasilescu. 

„De ce trebuie să pui presiune pe propriii tăi miniştri pe care tu i-ai pus acolo? Am un singur răspuns: dorinţa unui singur om (Liviu Dragnea - n.r.) de a avea toată puterea“, afirma aseară Grindeanu, într-o conferinţă susţinută aproape la mijlocul nopţii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările