Grindeanu, întrebat dacă le cere scuze protestatarilor: O să vedeţi mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Sorin Grindeanu FOTO Mediafax
Premierul Sorin Grindeanu FOTO Mediafax

Premierul Sorin Grindeanu a explicat că va prezenta punctul său de vedere cu privire la ordonanţe în intervenţia pe care o va avea, mâine, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

„O să vedeţi mâine în discursul pe care o să-l am la moţiunea de cenzură. E un moment important, deşi substanţa moţiunii până la urmă - ordonanţa în sine - a fost retrasă şi o să-mi spun punctul de vedere mâine în discursul pe care o să-l am legat de acest subiect şi de ceea ce înseamnă moţiunea de cenzură”, a afirmat premierul Sorin Grindeanu, întrebat fiind dacă le va cere scuze oamenilor pentru ceea ce s-a întâmplat legat de OUG 13.

Întrebat ce a simţit ca om când a văzut luminiţele şi mesajele de la protestele de duminică, Sorin Grindeanu a răspuns: ”Asta o să aflaţi în momentul în care, poate, nu o să mai fiu şi în funcţia de prim-ministru”.

Premierul a mai spus că Guvernul va organiza Referendum, dacă Parlamentul a aprobat. „Dacă Parlamentul a hotărât şi acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le facem în perioada următoare, o să găsim. Sigur, nu e simplu să găseşti 50 de milioane de euro. Vom face eforturi, pentru că asta e partea care, având în vedere cadrul legal din România, trebuie să o punem în practică“, a mai spus premierul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite