Grindeanu, întrebat dacă a discutat cu Băsescu despre moţiunea PSD: „Eu, nu, dar încă preşedintele Liviu Dragnea s-ar putea să da“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Sorin Grindeanu a fost întrebat, sâmbătă, la Timişoara, dacă a avut discuţii cu liderul PMP, Traian Băsescu, el răspunzând: „Eu, nu, dar încă preşedintele Liviu Dragnea s-ar putea să da“. Grindeanu a recunoscut că a vorbit cu parlamentari PSD.

Premierul Sorin Grindeanu a fost întrebat, la Timişoara, dacă a avut discuţii cu UDMR. ”Toate discuţiile pe care o să le am, o sa le am transparent, nu stau să mp ascund, să fac lucruri pe la spate (...) Dacă m-aş fi întâlnit, aţi fi ştiut”, a răspuns Grindeanu.

Chestionat totodată dacă a vorbit cu parlamentari PSD, el a replicat: ”M-au mai sunat. Şi ei pe mine, şi eu pe ei”.

Întrebat în continuare dacă a discutat cu liderul PMP Traian Băsescu, Sorin Grindeanu a afirmat: ”Eu, nu, dar încă preşedintele Liviu Dragnea s-ar putea să da. Dar, de fapt, îi leagă o istorie comună în PD”.

Grindeanu a susţinut că a primit mesaje de susţinere din partea mai multor filiale PSD.

Pe de altă parte, premierul a spus că va vedea în zilele următoare dacă mai face înlocuiri în Guvern: ”Dacă vreun ministru nu funcţionează şi un ministru nu merge la serviciu, voi face înlocuirile necesare pentru ca activitatea să nu fie blocată”.

Sorin Grindeanu a solicitat să fie respectate toate regulile legate de vot în Parlament.

”Votul trebuie să fie secret. O să vedeţi miercuri cum lucrurile se vor desfăşura într-un mod incredibil. Deocamdată, vreau să văd cum PSD depune moţiune împotriva Guvernului PSD şi în această situaţie am ajuns din cauza managementului lui Liviu Dragnea”, a mai declarat premierul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite