Grindeanu se implică oficial în lupta pentru putere din PSD. Mesaj pentru partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu stă în expectativă pentru preluarea şefiei PSD. FOTO Mediafax / Dani AmarieiI
Sorin Grindeanu stă în expectativă pentru preluarea şefiei PSD. FOTO Mediafax / Dani AmarieiI

Fostul premier Sorin Grindeanu, acum şef al ANCOM, a transmis public un mesaj pentru PSD-işti, cărora le cere să pună capăt luptelor inutile şi a frământărilor interne.

„E timpul să învăţăm din greşeli. Şi sa nu le mai repetăm. Romania are nevoie de lideri puternici, cu viziune si care pot da o alta direcţie decât cea impusă de actuala guvernare. De prea multe ori vedem în alte părţi, în ultimele luni, circ, demagogie, haos, incompetenţă. Oamenii aşteaptă altceva”, a scris Sorin Grindeanu, în prezent şef al ANCOM, pe pagina sa de Facebook. 

Fostul premier, dat jos printr-o moţiune de cenzură a PSD, a făcut un apel la unitate şi încetarea „luptelor inutile” în interiorul partidului.  „Sub nicio formă nu e momentul unor noi frământări interne, unor lupte inutile în PSD. Am spus-o de mai multe ori, sunt si voi ramane un om cu valori profunde de stânga, voi susţine si ma voi implica intr-un proiect serios, corect si bazat pe necesităţile reale ale societăţii româneşti. Vreau să cred ca adevăraţii social democrati înţeleg unde ne aflăm si ce avem de făcut pentru a redeveni partidul in care jumătate dintre români au incredere. Am un mesaj ferm, e momentul unităţii, să lăsăm dorinţele personale şi să ne întoarcem faţa catre oameni”, a completat Sorin Grindeanu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite