Grindeanu, despre mesajele protestatarilor: Mi-a plăcut cea cu „Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm“

Grindeanu, despre mesajele protestatarilor: Mi-a plăcut cea cu „Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm“

Premierul Sorin Grindeanu. FOTO Inquam Photos

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, într-o întâlnire informală cu jurnaliştii, că a apreciat creativitatea protestatarilor din Piaţa Victoriei, arătând că cel mai mult i-au plăcut pancartele cu mesajele „Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm“ şi „No more Victoria`s secrets“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Premierul Sorin Grindeanu a reiterat, într-o întâlnire informală cu jurnaliştii, că a apreciat creativitatea protestatarilor din Piaţa Victoriei care au expus zeci de mesaje adresate atât lui cât şi altor lideri politici din coaliţia de guvernare PSD-ALDE.

Întrebat ce mesaje a apreciat din cele pe care le-au afişat protestatarii, Grindeanu a spus că i-au plăcut: ”Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm” şi ”No more Victoria's secrets”.

Citiţi şi:

 
Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a afirmat luni, referitor la protestele din Piaţa Victoriei, că activitatea Guvernului a fost „obstrucţionată temporar” din cauza acestor „presiuni”, în condiţiile în care mare parte din timpul premierului Sorin Grindeanu a fost alocat acestei probleme „spinoase”.
 
 
Experţii în drept demontează argumentele preşedintelui CCR Valer Dorneanu, care a susţinut că DNA a anchetat „legalitatea şi oportunitatea OUG 13“, deci a intrat peste atribuţiile puterii legislative. Avocatul Elenina Nicuţ susţine că, dimpotrivă, procurorii au cercetat, după manual, „faptele şi făptuitorii“. Motivarea deciziei va fi un moment crucial, întrucât s-ar putea instaura o „imunitate paraconstiuţională“ pentru miniştri, şi nu numai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările