Grindeanu, despre contrele între Dragnea şi Ponta: Nu-mi place atitudinea. Lucrurile trebuie discutate în interiorul PSD

Grindeanu, despre contrele între Dragnea şi Ponta: Nu-mi place atitudinea. Lucrurile trebuie discutate în interiorul PSD

Prim-ministrul Sorin Grindeanu. FOTO Mediafax

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, că nu este de acord cu modul la care se desfăşoară relaţia politică la acest moment între liderul PSD Liviu Dragnea şi fostul premier Victor Ponta, precizând că „lucrurile trebuie discutate în interior“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Să ştiţi că nu-mi place această atitudine şi vă spun cât se poate de direct. Sunt membru de peste 20 de ani, anul acesta fac 21 de când sunt membru PSD, şi eu consider că toate lucrurile trebuie discutate în interior, şi nu doar eu. În primul rând trebuie discutate în interior, şi nu e doar părerea mea, e şi a altor colegi. Toate aceste luări de poziţie, cea de care aminteaţi dumneavoastră a fostului preşedinte Victor Ponta şi poate a altora. Eu cred că trebuie spuse aceste lucruri în interior. Şi cred că aşa e normal să le discutăm, să încercăm, dacă acele lucruri sunt valabile să le îndreptăm“, a declarat Sorin Grindeanu.
 
Fiind întrebat dacă Ponta i-a spus despre nemulţumirile sale privind actuala conducere a PSD, Grindeanu a spus că s-a întâlnit cu Victor Ponta în urmă cu aproximativ trei săptămâni şi recent nu a mai avut discuţii cu acesta. „Nu am mai discutat cu dânsul cam de trei săptămâni, o lună. Victor Ponta este fost preşedinte al partidului, e membru PSD, dar nu o să-mi ocup timpul astăzi pentru a vă răspunde doar despre Victor Ponta şi despre altceva“, a mai spus Sorin Grindeanu.
 
Citeşte şi: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările