Grindeanu, după criticile colegilor săi la adresa Guvernului: Adversarii PSD sunt în afara partidului. A fi premier e o răspundere imensă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Sorin Grindeanu a scris, luni, pe Facebook, că a fi premier este o „răspundere imensă“ şi, pentru a pune în practică programul de guvernare, este nevoie de stabilitate, atrăgând atenţia că adversarii PSD „sunt în afara partidului“, respectiv PNL şi USR. Premierul face aceste afirmaţii după criticile Gabrielei Firea la adresa Guvernului.

„A fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă, pe care o iau în serios în fiecare secundă, de când PSD mi-a făcut onoarea de a-mi acorda această încredere. Guvernul României a înţeles nevoile şi aşteptările oamenilor, iar acum putem spune că avem creştere economică - cea mai mare din Europa -, ne respectăm promisiunile din campanie, avem mai multe locuri de muncă, se înfiinţează din ce în ce mai multe firme, încrederea investitorilor e în creştere“, scrie Grindeanu.

Premierul dă exemplul îmbunătăţirea prognozei Băncii Mondiale cu privire la creşterea economică din 2017, afirmând că Executivul încă mai are multe de făcut. „Pentru asta avem nevoie de stabilitate, de obiective si priorităţi pe care le împărtăşim cu toţii. Adversarii PSD se află în afara partidului. PNL si USR traversează grave crize de conducere şi o lipsă totală de proiecte. În continuarea unei bune guvernări, avem nevoie de investiţii şi relaţii consolidate la nivelul Europei şi nu numai", mai spune liderul de la Palatul Victoria.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică, la Antena 3, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat că nu se mai consultă cu premierul Sorin Grindeanu „ca la început“, dând exemple de proastă colaborare cu Guvernul la nivelul Primăriei, unde proiectele „se lovesc de un zid“, iar relaţia Executivului cu administraţia locală este "mai proastă" decât pe vremea Cabinetului Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite