Grindeanu: „Am pus la punct cel mai eficient sistem de numărare paralelă a voturilor pentru alegerile parlamentare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu susţine că PSD a pus la punct „cel mai eficient sistem de numărare paralelă a voturilor la nivel naţional pentru alegerile parlamentare” el dând un „avertisment” PNL şi USR, cărora le transmite că nu vor putea „deturna” voturile.

Sorin Grindeanu a anunţat duminică seară, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD, că toate filialele partidului „în acest moment, sunt convinse de un lucru: că PSD-ul se va afla pe locul întâi şi va câştiga alegerile”.

Grindeanu susţine că unul dintre argumentele care stau la baza acestei convingeri este programul de guvernare şi cu un plan de rezolvare a crizei sanitare care este singurul „coerent şi logic, gata de aplicat din prima zi de guvernare”.

„Am coordonat programul de guvernare şi ştiu că PSD este cel mai pregătit partid să-şi asume guvernarea. Avem şi soluţiile, şi oamenii care ştiu să le aplice” a afirmat Grindeanu.

În plus, Grindeanu a afirmat că PSD a pus la punct, împreună cu tineri specialişti în IT din partid, „cel mai eficient sistem” de numărare în paralel a voturilor. 

„Niciun vot dat de români PSD nu va putea fi furat. Am pus la punct, împreună cu colegii noştri din teritoriu, cel mai eficient sistem de numărătoare paralelă a voturilor la nivel naţional pentru alegerile parlamentare. Am cooptat în echipa de campanie un grup de membri din Organizaţia de tineret, specialişti în IT. Ei vor susţine din punct de vedere tehnologic tot ceea ce ţine de raportările privind procesele verbale din acea noapte, PSD va fi partidul care va avea în cel mai scurt timp, voturile numărate până la ultimul, niciun vot pe care românii îl vor acorda partidului nostru nu se va mai pierde. Aş vrea să fac un avertisment pentru PNL şi USR şi anume că nu aveţi nicio şansă să mai deturnaţi votul românilor” a declarat prim-vicepreşedintele PSD duminică.

„În acest moment ştim că vor pierde alegerile, că vor fi în urma PSD-ului” a mai spus Grindeanu, referindu-se la PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite