Greu al PNL, atac la echipa Cîţu: Eşecul formării Guvernului Ciucă nu va fi eşecul domniei sale, ci eşecul actualei conduceri a PNL-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Petrache, fost secretar general al PNL. FOTO Facebook Marian Petrache
Marian Petrache, fost secretar general al PNL. FOTO Facebook Marian Petrache

Marian Petrache, fost secretar general al PNL şi fost şef al CJ Ilfov, susţine că echipa lui Florin Cîţu va fi vinovată de eşecul Guvernului Ciucă, în cazul în care premierul desemnat nu va strânge o majoritate în Parlament.

„Parlamentul, în actuala sa structură, şi-a atins limitele fiind incapabil să susţină formarea unui guvern. Interesele de grup meschine au blocat conducerile politice ale partidelor in formarea unei majoritati. Explicaţiile liderilor politici sunt halucinante, nu au nicio legătura cu interesul public şi nici măcar cu o logica elementara. Eşecul formarii guvernului Ciucă nu va fi eşecul domniei sale, ci eşecul actualei conduceri a PNL-ului. Mai este timp!”, a afirmat Marian Petrache, fost secretar general al PNL şi fost preşedinte al CJ Ilfov. 

Marian Petrache se alătură mai multor nume cu greutate din PNL care l-au criticat pe Florin Cîţu pentru modul cum a gestionat negocierile din ultimele săptămâni. S-au mai exprimat pe subiect Dan Motreanu, liderul celei mai performante filiale a PNL la parlamentare, Ilie Bolojan, preşedintele organizaţiei cu cei mai mulţi delegaţi la Congresul PNL, dar şi lliberali ca Romeo Dunca (şeful CJ Caraş) şi Nelu Popa (primarul Reşiţei). 

Conducerea PNL nu i-a flexibilizat nici la o săptămână de la desemnare mandatul lui Nicolae Ciucă, pentru a putea să negocieze şi altă variantă de guvernare în afară de cea minoritară.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite