Graţiela Gavrilescu, exclusă din ALDE după ce a acceptat propunerea Vioricăi Dăncilă de a deveni ministru, s-a înscris în Partidul Forţa Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Graţiela Gavrilescu FOTO gov.ro
Graţiela Gavrilescu FOTO gov.ro

Graţiela Gavrilescu, exclusă din ALDE după ce a acceptat propunerea Vioricăi Dăncilă de a deveni ministru, deşi partidul ieşise de la guvernare, a anunţat miercuri, 9 octombrie, că s-a înscris în Partidul Forţa Naţională. Şi deputaţii Marian Cucşă şi Remus Borza s-au alăturat aceluiaşi partid.

 ”Vreau să pun capăt tuturor speculaţiilor: mă alătur cu toată energia, priceperea şi sufletul meu unui proiect în care cred cu tărie! Este timpul să tragem linie şi să ne uităm câtă substanţă a mai rămas din doctrinele politice ale secolului trecut. Avem de ales între oameni şi doctrine sleite de faptele celor ce şi le-au asumat. Am ales oamenii! Sunt atâtea lucruri de făcut pentru oameni, că nu mai este nici o secundă timp de pierdut! România are nevoie de o guvernare bună, de lideri pragmatici şi bine pregătiţi care să rezolve, să rezolve, să rezolve probleme. România are nevoie de un partid dinamic, orientat către obţinerea unor rezultate în beneficiul românilor, acum, cât încă suntem pe valul creşterii economice şi am creat premisele rămânerii profesioniştilor în ţară”, a scris Gavrilescu pe Facebook.

Aceasta a explicat că s-a înscris în Partidul Forţa Naţională pentru:

”O Românie europeană a românilor! Şcoală, stradă, spital, mediu curat şi sănătos, respect pentru valorile naţionale autentice, pentru istoria, cultura şi credinţa noastră!
Respect pentru familie, profesori, medici şi profesioniştii din toate domeniile! Respect şi grijă pentru vârstnici, nemăsurată atenţie pentru copii şi tineri! Respect pentru justiţie şi armată! Respect pentru Constituţie! Aceasta este adevărata FORŢĂ a noastră! Aceasta este FORŢA NAŢIONALĂ”

Graţiela Gavrilescu a fost exclusă din ALDE după ce a acceptat propunerea preierului Viorica Dăncilă de a deveni ministru, deşi ALDE ieşise de la guvernare.

Şi deputatul Marian Cucşă şi-a anunţat înscrierea în acelaşi partid.

”DA! România şi românii au nevoie de o #Forta #Nationala care să îi unească, o forţă care să le pună pe primul loc interesele, să oprească ura şi dezbinarea şi să ducă o reală luptă pentru stoparea abuzurilor la adresa românilor!”, a scris, miercuri, pe Facebook Marian Cucşă.

Acesta a anunţat că se va implica ”cu toată energia şi încrederea pentru redobândirea mândriei de a fi român şi dezvoltarea ţării”

”Forţa Naţională este alternativa de care românii au nevoie! E locul unde tinerii se pot manifesta liber şi sunt aşteptaţi să se implice”, a mai scris Cucşă.

Tot miercuri şi-a anunţat înscrierea în Partidul Forţa Naţională deputaul Remus Borza.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite