Alina Gorghiu: „Ştiţi cui aparţine marca USD? Vărului regelui Cioabă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL Alina Gorghiu susţine că marca USD a fost înregistrată încă din 2012 de către vărul regelui Cioabă, Ion Cioabă Mihuţescu, care este vicepreşedinte PSD în Sibiu.

„A cui este USD? La marca inregistrata ma refer. Stiti? Aflati că aparţine, cu acte la OSIM, vărului regelui Cioabă, Ion Cioabă Mihuţescu. Înregistrarea la OSIM datează din noiembrie 2011. Şi, dacă nu cumva a fost o strategie mai veche (dat fiind faptul că Mihuţescu este vicepreşedinte PSD Sibiu), ceea ce oricum ar fi meschin, USD se umple de un ridicol absolut“, a scris Alina Gorghiu, pe blogul său personal.

Deputatul liberal le transmite şi un mesaj ironic liderilor USD, în cazul în care se gândesc să schimbe denumirea alianţei în USP să renunţe pentru că şi aceea este marcă înregistraă de vărul regelui Cioabă. „Adaug la asta declaratia recentă a fiului regelui Cioaba, care spunea că ei vor sa se alieze cu liberalii, că romii au avut mereu o gandire liberală. Mai întelegeţi ceva? Să nu uit, dacă le vine ideea celor din Uniunea cea nouă, dar de origini vechi, să-şi schimbe numele in Uniunea Social Progresista… să renunţe, că domnul Mihuţescu a acoperit tot :)“, mai scrie Gorghiu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, liderul PC, Daniel Constantin, şi preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, au semnat astăzi un protocol de colaborare care are la bază euroalegerile din mai. Uniunea Social-Democrată (USD) este alianţă sub umbrela căreia PSD, PC şi UNPR vor candida pentru alegerile europarlamentare.

Liberalii s-au întrunit ieri în Biroul Politic, iar după mai bine de trei ore de discuţii, în spatele uşilor închise şi cu un aparat de bruiaj instalat în sală pentru a nu transpira nicio informaţie, au adoptat o rezoluţie prin care cer desfiinţarea Uniunii Social Democrate, noua alianţă dintre PSD, UNPR şi PC, pe motiv că s-a încălcat protocolul USL, care nu permite formarea niciunei alte alianţe paralele, nici măcar una electorală.

„ PNL cere tuturor celorlaţi trei membri, respectiv, PSD, UNPR şi PC anularea documentelor referitoare la USD deoarece contravin inflagrant protocolului USL. Nu interzicem să meargă într-o formulă comună la europarlamentare, dar nu prin încercarea de a substitui o titulatură care înseamnă USL“, a anunţat Crin Antonescu imediat după BPN.

Liderii USD, Victor Ponta, Daniel Constantin şi Gabriel Oprea, au reacţionat, într-o singură voce, la solicitarea PNL de desfiinţare a alianţei electorale USD. În opinia celor trei lideri, înfiinţarea alianţei nu încalcă protocolul USL pentru că USD este o construcţie formată pentru a participa la alegerile europene, decizie ce nu încalcă protocolul USL.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite