Gorghiu: În timp ce Dăncilă se încurcă în capitalele ţărilor din Balcani, avioanele britanice de la Baza Kogălniceanu au interceptat un avion de atac rusesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider PNL Alina Gorghiu arată că, în timp ce România se află într-un context de securitate tot mai dificil, premierul Viorica Dăncilă se întrece în gafe.

"În timp ce Viorica Dăncilă se încurcă în capitalele ţărilor din Balcanii de Vest, avioanele britanice de la Baza Kogălniceanu au interceptat din nou un avion de atac rusesc în apropierea spaţiului aerian NATO. Situaţia arată o dată în plus complexitatea mediului de politică externă şi de securitate în care evoluează acum România şi care, de la preluarea mandatului de preşedintele Iohannis, a fost extrem de provocator. Cu toate acestea politica externă şi de securitate a ţării coordonată de preşedinte este una sigură. În schimb, pe partea Guvernului, încercările Premierului Dăncilă de a purta un dialog internaţional nu fac decât să reliefeze amatorism şi lipsă de pregătire", a scris Gorghiu pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a avut, vineri, o declaraţie de presă alături de omologul din Republica Macedonia Zoran Zaev. În timpul discursului, şefa Guvernului de la Bucureşti a avut ceva probleme când s-a referit la cetăţenii Republicii Macedonia, numindu-i „macedoni“, nu macedoneni.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite