Daniel Ghiţă, un nou derapaj: „Pesediştii sunt ca evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Daniel Ghiţă
FOTO: Facebook/ Daniel Ghiţă

Deputatul PSD Daniel Ghiţă, care a atras atenţia prin numeroasele greşeli de exprimare pe care le-a făcut de la tribuna Parlamentului, aduce în atenţia publicului o nouă declaraţie. Ghiţă asemuieşte parlamentarii PSD cu evreii care „aveau o bandă pe mână în timpul războiului”.

Daniel Ghiţă a declarat duminică, la postul de televiziune B1 TV, că parlamentarii PSD sunt stigmatizaţi în Parlament precum evreii în perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

„Suntem ca evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului, aşa sunt acum pesediştii, suntem jigniţi în permanenţă”, a spus deputatul.

Acesta susţine că cei de la USR-PLUS sunt în permanenţă cu ochii pe el: „Mă jignesc, spun lucruri, după care pun telefonul pe mine. Nu pot să le fac nimic. Aşa se întâmplă în permanenţă în Parlament, în loc să-şi vadă de treabă”. 

Daniel Ghiţă, deputat din partea PSD şi fost kickboxer, a devenit viral cu un discurs susţinut în plenul Camerei Deputaţilor, după ce a luat cuvântul pentru a lansa un atac la adresa deputatului Mihai Poliţeanu de la USR PLUS. În timpul discursului, Ghiţă a atras atenţia prin numeroasele greşeli de exprimare pe care le-a făcut, în ciuda faptului că a rostit discursul de pe foaie. 

Ulterior, deputatul a explicat că a fost prima declaraţie susţinută în Parlament şi a fost „teribil de emoţionat”, lucru care arată de fapt „respect”, spre deosebire de cei care „calcă peste această instituţie fundamentală a statului român”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite