Ghinea, despre anunţul lui Voiculescu privind diferenţele în raportările deceselor COVID: „Nu mi se pare sfârşitul lumii, dar eu nu aş fi făcut acest gest”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghinea crede că Voiculescu n-ar fi trebuit să facă precizări privind raportările deceselor COVID-19                FOTO: INQUAM Photos/ Ilona Andrei
Ghinea crede că Voiculescu n-ar fi trebuit să facă precizări privind raportările deceselor COVID-19                FOTO: INQUAM Photos/ Ilona Andrei

Cristian Ghinea, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, spune că el n-ar fi făcut anunţul pe care l-a făcut Vlad Voiculescu, legat de o diferenţă de raportări a numărului de decese COVID, în lipsa tuturor informaţiilor. „Trebuie întâi să ai toate informaţiile şi apoi să ieşi public cu ele”, a spus Ghinea.

Prezent în emsiunea „În faţa ta” de la Digi24, ministrul Cristian Ghinea a spus că îl înţelege pe fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care a fost supus la o presiune „nedreaptă, aberantă”, vreme de două luni. 

„Vlad Voiculescu este prietenul meu şi nu vreau să se intrepreteze ca o critică la adresa sa. Cred că trebuia să acţioneze mai instituţional, mai ales pe informaţii care ţin de o criză sanitară. Dar pot să înţeleg, la ce presiune a fost pe el, nedreaptă, aberantă, că nu a vrut ca această chestiune, care putea să fie gravă, să rămână pe gestiunea sa. A vrut să o dea mai departe spre gestionare. Încerc să mă pun în papucii săi. A fost hăituit două luni de zile. Nu mi se pare sfârşitul lumii, dar eu nu aş fi făcut acest gest”, a mai spus Cristian Ghinea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite