Gheorghe Flutur se victimizează după ce presa a scris că e tratat preferenţial: Fac greva foamei dacă e nevoie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat vineri că „nu vreau să mănânc altceva decât alţii” şi că „fac greva foamei dacă e nevoie” după ce presa a scris în urmă cu două zile că acesta, a fost internat într-o rezervă cu baie proprie de la secţia de Chirurgie, deşi restul bolnavilor confirmaţi cu noul virus au fost internaţi la Boli Infecţioase.

Totodată, acesta a fost acuzat că a fost testat de COVID-19 cu prioritate faţă de restul oamenilor.

„Eu nu vreau să mănânc altceva decât alţii. Fac greva foamei dacă e nevoie. Ne-au trimis o bucăţică de caşcaval şi o cană de lapte, am trimis o poza presei. Am stat de vorbă zi de zi cu domnul Tătaru şi i-am cerut să ne ajute. Era ceva firesc să mă testeze, pentru că eu am avut multe întâlniri în medii cu multă lume. Eu am cerut teste de patru săptămâni la Suceava. Abia azi-noapte ne-au venit testele şi tot nu ajung”, a declarat Gheorghe Flutur.

Conform informaţiilor transmise de către angajaţi ai spitalului, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a fost internat la Secţia Chirurgie din corpul nou al Spitalului Judeţean. El se află singur într-un salon cu baie şi duş. În documente, Gheorghe Flutur figurează însă internat la Secţia de Boli Infecţioase, care funcţionează într-o clădire de la Spitalul vechi.

În schimb, medicii sunt internaţi pe un palier cu o singură baie comună, fără duş, informează stirisuceava.net.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite