George Simion şi cameramanul său, agresivi cu două persoane întâlnite într-o piaţă din Botoşani VIDEO

George Simion şi cameramanul său, agresivi cu două persoane întâlnite într-o piaţă din Botoşani VIDEO

George Simion FOTO Inquam Photos / George calin

Liderul AUR, George Simion, a fost filmat de de jurnaliştii locali de la botoşăneanul.ro în timp ce încearcă să-i dea o palmă peste cap unui tânăr care a refuzat să dea mâna cu el. Cameramanul său face ulterior acelaşi gest în piaţă, cu o femeie.

Ştiri pe aceeaşi temă

George Simion şi câteva zeci de susţinători s-au aflat la Botoşani duminică ca să strângă semnături pentru demiterea preşedintelui României, Klaus Iohannis. 

În Piaţa Centrală încercând să facă acelaşi lucru. Unul dintre oamenii întâlniţi acolo a refuzat să îi strângă mâna pe care deputatul AUR, drept răspuns, George Simion a încercat să îl lovească peste cap cu palma, doar că respectivul cetăţean s-a ferit la timp, potrivit botosaneanul.ro.

După câteva minute, cameramanul din coloana AUR a făcut acelaşi gest într-o zonă cu tarabe, unde a lovit cu palma peste cap o botoşăneancă, nemulţumit probabil pentru că i-a intrat în cadru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările