George Simion: AUR votează bugetul dacă Guvernul taie banii de la partide şi îi donează pentru un spital. Nu vrem cele 4 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ George Simion
FOTO: Facebook/ George Simion

Liderul AUR, George Simion, a declarat luni, în plenul reunit al Parlamentului, unde au loc dezbaterile pentru bugetul pe 2021, că parlamentarii AUR vor vota bugetul doar dacă Guvernul renunţă la banii alocaţi partidelor. Simion este nemulţumit şi de faptul că niciun amendament nu a fost adoptat.

„Banii de la partide de ce nu îi tăiaţi? Votăm bugetul dacă tăiaţi banii de la partide. Noi cei de la AUR nu vrem aceşti bani, nu vrem 4 milioane de euro”, a declarat depuatul AUR, luni, în plenul reunit al Parlamentului.

De la tribuna parlamentului, George Simion a criticat dezbaterile pentru buget şi s-a arătat nemulţumit de faptul că niciun amendament, dintre cele peste 3.400 depuse, nu a fost adoptat.

„Asta e ţara lui impozit Vodă, la noi toţi perceptorii sunt la modă, nu mai avem nici şcoli, nici spitale, dar tot plătim taxe infernale. Aţi vorbit despre bugetul României şi în ultimele zile am stat între aceşti pereţi goi pentru a aduce amendamente. 3.466 de amendamente depuse, 3.466 respinse. Ne jucăm de-a parlamentarismul. Ne facem că facem. Nu e corect faţă de o ţară care nu are şcoli şi spitale şi nu mai produce nimic”, a adăugat Simion.

Acesta a adus în discuţie şi împărţirea banilor pentru administraţiile locale, criticându-l pe premierul Florin Cîţu.

„Domnul Cîţu, vorbeaţi de PSD, dar 380 de milioane îi împărţiţi tot la PNL, USR şi UDMR. Asta nu e tot populism?”, a mai spus acesta.

Luni au început dezbaterile în plenul reunit al parlamentului pe proiectul de buget pentru anul 2021. 

Citeşte şi:

Ciolacu, strigăte de la tribuna Parlamentului: Domnule Orban, sunteţi ultimul brontozaur al politicii! Nu ţi-e ruşine să spui că noi furăm?

Circ la prezentarea bugetului din Parlament. Social-democraţii au adus păpuşi la prezidiu. Cîţu: PSD ţipă şi înjură că nu mai poate fura VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite