Geoană, după excluderea din PSD: Adio tovarăşi, pe curând prieteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană
Mircea Geoană

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, marţi, după ce a fost exclus din PSD, că viaţa sa politică va continua şi că, într-o formă sau alta, se va întâlni cu o parte dintre colegi, dar cu alţii nu, pentru că nu merită să mai fie în politică, el încheind:"Adio tovarăşi, pe curând prieteni".

"Nu mă despart de partid, mă despart de o parte din această gaşcă care se pretinde că este conducere de partid. Nu mă despart de membrii noştri, nu mă despart de votanţii noştri, nu mă despart de milioanele de români care m-au votat şi de cei care poate nu m-au votat şi azi poate că regretă acest lucru. Rămân fidel ideilor mele politice, dar nu pot să fiu în compania unor oameni care nu au minimul respect să spun pentru ce eşti acuzat, care sunt lucrurile reale care îţi sunt imputate", a spus Geoană.

El a adăugat că "nebunia" excluderii sale, care nu se ştie de unde a pornit, face un grav deserviciu partidului şi este o dezonoare pentru cei care au intrat într-o astfel de "complicitate şi conjuraţie".

"Am nevoie şi eu de câteva zile ca să mă liniştesc. (...) E un moment foarte greu din punct de vedere al unei vieţi petrecute în slujba unei idei frumoase. Dar după câteva zile de cumpănire vreau să vă asigur că viaţa mea politică va continua. Cu o parte din aceşti colegi ai mei am să mă reîntâlnesc într-o formă sau alta în politică. Într-o formă sau alta ne vom reîntâlni. Cu alţii, nu ne vom mai întâlni nicodată, pentru că nu merită să mai fie în politică", a spus Geoană.

El şi-a declaraţia cu presă cu formula: "Adio tovarăşi, pe curând prieteni", nu înainte, însă de a acuza faptul că şedinţa CExN a fost o "sală de execuţie".

"La finalul unei şedinţe în care măcar s-a vorbit adevărat şi s-a votat la ordin pot să spun celor din sala de execuţie: «Adio tovarăşi, pe curând prieteni». Vă mulţumesc foarte mult", a spus Geoană, fiind apludat de cei care au venit să îl susţină.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite