Geoană a devenit şeful Comisiei de politică externă din Senat

Geoană a devenit şeful Comisiei de politică externă din Senat

Mircea Geoană

Senatorul Mircea Geoană a fost votat, marţi, în plen, pentru preluarea funcţiei de preşedinte al Comisiei de Politică Externă a Senatului, în locul actualului ministru al Justiţiei, Titus Corlăţean.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu a anunţat, marţi, în plenul Senatului, că grupul parlamentar al PSD îl susţine în Comisia de politică Externă, în locul lui Titus Corţean, pe Mircea Geoană.

"Din partea grupului parlamentar al PSD, în locul domnului Titus Corţean, grupul nostru îl propune pe domnul senator Mircea Geoană", a anunţat Ilie Sârbu de la tribuna Parlamentului.

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a anunţat că supune la vot propunerea PSD pentru preluarea şefiei Comisiei de politică externă de către Mircea Geoană.
Propunerea PSD a fost votată cu 84 de voturi "pentru", trei "împotrivă" şi o abţinere.

Vasile Blaga a precizat că, potrivit regulamentului, Comisia îşi alege preşedintele, acest lucru urmând să se facă după votul din plen.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările