Geoană: Dacă Antonescu se comportă acum aşa cu noi, închipuiţi-vă cum s-ar comporta la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Mircea Geoană respinge propunerea preşedintelui PNL Crin Antonescu referitoare la desemnarea unui purtător de cuvânt al USL. În plus, Geoană a precizat că ar fi o soluţie interesantă dacă Antonescu ar propune un nou candidat al USL pentru alegerile prezidenţiale, în locul său.

„Dacă ieri a propus un purtător de cuvânt la USL, poate propune un nou candidat la Preşedinţie din partea USL, ceea ce poate că ar fi o soluţie interesantă“, a comentat Geoană.

Senatorul PSD nu empatizează cu ideea liderului PNL. „Ideea pe care domnul Antonescu a enunţat-o ieri, ca de acum încolo, la nivel de USL, să se vorbească printr-un aşa-zis purtător de cuvânt mi se pare profund greşită. Ea, din punct de vedere simbolic şi din punct de vedere politic, reprezintă practic urgentarea unei fracturi mult mai severe în USL“, a mai spus Geoană.

Social-democratul priveşte cu rezerve comportamentul lui Crin Antonescu în cazul în care va ajunge preşedinte. „Şi nu puteam să nu mă gândesc - şi nu putem să nu ne gândim şi cred că toţi colegii din PSD şi publicul românesc în sens larg - dacă acum se comportă Crin Antonescu cu noi şi cu Victor Ponta în acest fel, închipuiţi-vă cum s-ar comporta dacă ar ajunge la Cotroceni“, a mai spus senatorul.

De asemenea, Mircea Geoană respinge propunerea PNL de a candida în comun cu PSD la alegerile europarlamentare, că este obligatoriu ca fiecare forţă politică din România sa-şi măsoare puterile la acest scrutin, el arătând că răspunsul social-democraţilor este negativ.

„Este obligatoriu ca fiecare forţă politică din România să-şi măsoare puterile în faţa electoratului la alegerile europene, să vedem dacă PSD într-adevăr face scorul pe care îl avem în soandaje, dacă liberalii, pe picioare proprii, pot să facă un scor decent, dacă ceilalţi din opoziţia de azi vor avea sau nu vor avea aprecierea electoratului român“, a spus Geoană.

Pe aceeaşi temă:

Antonescu şi Ponta, în război rece pe terenul lui Băsescu

Antonescu, despre relaţia cu Ponta: Obişnuiţi-vă să ne vedeţi despărţiţi

PNL a rămas în ofsaid. PSD nu l-a votat pe Rareş Bogdan la TVR. Antonescu: E o istorioară scurtă despre cine are cuvânt şi cine e mincinos

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite