Geoană: Ştii exact la ce să te aştepţi când Calul Troian vine de la Traian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Traian Băsescu spune că aş fi cel mai bun candidat al PSD pentru funcţia de preşedinte al României. Toată lumea ştie ce au păţit cei care s-au bucurat atunci când au primit în dar Calul Troian. Iar când Calul Troian vine de la Traian, ştii exact la ce să te aştepţi“, scrie senatorul PSD Mircea Geoană, pe Facebook, referitor la declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu privind candidatura social-democratului la prezidenţiale.

„Nu Traian Băsescu decide candidatul PSD, ci structurile democratice ale partidului. Actualul preşedinte crede că va mai juca un rol în alegerea viitorului preşedinte. Este o aroganţă şi o sfidare la adresa milioanelor de cetăţeni români, pentru că ei sunt cei care îl vor alege pe şeful statului, nu Traian Băsescu“, mai scrie Mircea Geoană.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seara, la Realitatea TV, că, dintre candidaţii PSD cu şanse pentru Cotroceni, ar opta pentru Mircea Geoană.

„Dintre Ponta, Oprescu şi Geoană aş opta pentru Geoană, pentru că ştie jocul Americii. Dragnea e de Teleorman. Ponta nu are nicio treabă cu responsabilitatea pentru ţară, cu credibilitatea externă. Geoană o are. Corlăţean e catastrofal ca ministru de Externe, deci nu are cum să fie prezidenţiabil. Geoană le ajunge, e o soluţie. Sorin Oprescu, nu. Ioan Rus ar putea fi o soluţie, dar nu cred că vine de la Cluj ca să piardă la Bucureşti. Nu-l vor baronii“, a explicat preşedintele Băsescu. 

Citeşte şi:

Băsescu, despre prezidenţiabilii PSD: Oprescu, băiat de Dâmboviţa. Victor Viorel ar fi o dramă pentru România. Aş opta pentru Geoană, el ştie jocul Americii

Preşedintele Traian Băsescu a analizat, în emisunea "Jocuri de putere", la Realitatea TV, mai mulţi candidaţi la alegerile prezidenţiale, de dreapta şi de stânga. Dintre toate numele grele, printre care Victor Ponta, George Maior, Sorin Oprescu sau Crin Antonescu, şeful statului l-a ales, surprinzător, pe Mircea Geoană, cel pe care l-a învins în 2009. Motivul: are credibilitate externă.

Traian Băsescu: Procedurile nu specifică: "Dacă te duci la Nuţu Cămătaru, luaţi-l pe sus. Dacă te duci la Mazăre, mergeţi cu un buchet de flori, cu care alegorice"

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit, în emisunea „Jocuri de putere”, difuzată de Realitatea TV, despre presiunea Rusiei asupra ucrainei, despre lupta procurorilor DNA cu baronii locali şi l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta, pe care l-a avertizat că s-ar putea să ajungă lângă Adrian Năstase dacă intervine în actul de justiţie.

Băsescu: Dacă Ponta face dreptate după mintea lui, ajunge coleg de „apartament“ cu Năstase

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică seara, la Realitatea TV, cu referire la declaraţiile premierului Victor Ponta care vizau cazul fostului şef al CJ Argeş, Constantin Nicolescu, că dacă acesta „face dreptate după mintea domniei sale“, riscă să devină „coleg de apartament cu Adrian Năstase“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite