Gâlceavă în interiorul USR-PLUS? Ungureanu: L-a văzut cineva pe Cioloş apărându-l pe Vlad Voiculescu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş nu a reacţionat pe tema contestării lui Vlad Voiculescu în coaliţie. FOTO Arhivă personală / Facebook Dacian Cioloş
Dacian Cioloş nu a reacţionat pe tema contestării lui Vlad Voiculescu în coaliţie. FOTO Arhivă personală / Facebook Dacian Cioloş

Emanuel Ungureanu, deputat ales pe listele USR, a ridicat problema susţinerii lui Vlad Voiculescu la nivelul Alianţei USR-PLUS, dat fiind faptul că nu a existat vreo reacţie din partea liderului PLUS, Dacian Cioloş.

„Eu nu cred că domnul Voiculescu este un artist în comunicare. I-am reproşat cât se poate de clar lucrurile pe care trebuie să i le spună colegial cineva, a făcut-o şi Dan Barna, dar şi alţii. Apropo, l-a văzut cineva pe domnul Cioloş apărându-l pe domnul Voiculescu!? Mi se pare destul de ciudat, dacă tot mi-aţi spus să fiu cinstit”, a spus Emanuel Ungureanu la România TV, potrivit DCNews.

Pe de altă parte, celălalt preşedinte de partid, Dan Barna, i-a luat apărarea ministrului Sănătăţii şi a declarat ieri faptul că întreaga coaliţie e de părere că Vlad Voiculescu trebuie să continue să fie demnitar în Guvernul Cîţu.

La rândul său, eurodeputatul USR-PLUS Dragoş Tudorache a afirmat că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, are de departe cel mai dificil mandat din Guvern.  Tudorache a transmis că şi reprezentanţii USR PLUS au nemulţumirile lor cu privire la performanţa unor miniştri PNL, însă aleg să nu le exprime nici pe Facebook, nici în studiourile de televiziune, menţionând că se aşteaptă ca şi liberalii să procedeze la fel.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite