Ce gafă a făcut Viorica Dăncilă de faţă cu preşedintele Iohannis

Ce gafă a făcut Viorica Dăncilă de faţă cu preşedintele Iohannis

Klaus Iohannis Viorica Dăncila Guvern FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă s-a încurcat şi în şedinţa prezidată de preşedintele Klaus Iohannis, aceasta vorbind de lucruri pe care urmează să le discute într-o şedinţă „anterioară“, nu ulterioară, aşa cum ar fi normal.

Ştiri pe aceeaşi temă

„De asemenea, Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză a pregătit încă nouă proiecte în parteneriat public-privat. Sunt finalizate studiile de fundamentare pentru Autostrada Târgu Neamţ - Iaşi şi pentru amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie, proiecte puse deja în consultare şi pe care urmează să le discutăm într-o şedinţă anterioară (vezi 14.30 - 15.00)“, a declarat Viorica Dăncilă. 

Preşedintele Klaus Iohannis a mers joi la Palatul Victoria, pentru a prezida şedinţa de Guvern. Şeful statului a subliniat că poate sta la întreaga şedinţă, pentru că nu există „o limită de timp“, în timp ce Viorica Dăncilă a precizat că preşedintele ar putea sta doar la temele despre subiecte care ţin de prerogativele prezidenţiale.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: