Gafă monumentală din partea lui Mihai Chirica: „Analfabetismul să nu plece niciodată din oraşul nostru, ci să rămânem un exemplu pentru ţară” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PNL pentru Primăria Iaşului, fostul social-democrat Mihai Chirica, a făcut o gafă de proporţii la lansarea propriei candidaturi pentru alegerile locale. Vorbind despre dezvoltarea sistemului educativ, Chirica a afirmat că „analfabetismul să nu plece niciodată din oraşul nostru, ci să rămânem un exemplu pentru ţară”.

„Vom continua proiectele noastre, să ne dezvoltăm, să aducem cât mai multe zâmbete pe feţele copiilor noştri, să le facem un sistem educativ de prim rang, iar analfabetismul să nu plece niciodată din oraşul nostru, dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru ţară prin rezultatele pe care în patru ani le-am avut, an de an stând în topurile naţionale cu copiii noştri”, a afirmat Mihai Chirica în discursul său.

Edilul Iaşiului Mihai Chirica va candida pentru un nou mandat la primărie, din partea liberalilor, decizia fiind luată la începutul lunii martie în şedinţa Biroului Politic Judeţean PNL Iaşi. Chirica a primit postul de prim-vicepreşedinte al filialei judeţene. Din cei 33 de membri ai BPJ, 28 au votat în favoarea candidaturii lui Chirica din partea PNL, doi liberali au votat împotrivă, iar trei s-au abţinut.

Totodată, şefii organizaţiei judeţene PNL Iaşi le-au spus celor prezenţi la şedinţă că Mihai Chirica şi-a depus adeziunea la PNL, aceasta fiind acceptată de BPJ.

VIDEO Youtube / G4Media

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite