Gafă de campanie. Candidat USR pentru o funcţie de consilier în Sectorul 2, postare controversată despre bona sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Nedelcuţ (dreapta) şi candidatuul USR_PLUS pentru Primăria Sectorului 2. FOTO Facebook
Radu Nedelcuţ (dreapta) şi candidatuul USR_PLUS pentru Primăria Sectorului 2. FOTO Facebook

Radu Nedelcuţ, candidat USR-PLUS la Consiliul Local Sector 2, şi-a ironizat bona, printr-o postare pe Facebook, motivul fiind legat de opţiunile politice ale acesteia, în condiţiile în care aceasta i-ar fi spus că o votează pe Gabriela Firea.

„Bona noastra crede ferm ca:

- Victor Ponta e presedintele USR (?!?!)

- Nicusor Dan tocmai ce a iesit din puscarie (?!?!)

Oricat de mult am incercat sa ii explic ca eu sunt in USR, ba mai si candidez si stiu lucrurile astea mai bine decat ea, mi-a fost literalmente imposibil sa o conving ca nu e asa; ma chinui deja de 3 saptamani.

In schimb merge la vot si voteaza Gabriela Firea super hotarata pentru ca "e o luptatoare". Argumentul lipsei apei calde are zero impact la ea pentru ca e ferm convinsa ca "nu tine de Primarie".

Ce vreau sa spun... daca te consideri un alegator macar vag informat, daca stii macar care e diferenta intre PSD, PNL, USRPLUS, UDMR... daca stii macar care e diferenta intre apa calda si apa rece... pentru numele lui Dumnezeu mergi la vot! Nu lasa soarta noastra a tuturor sa fie decisa de oameni complet ignoranti”, a scris pe pagina sa de Facebook Radu Nedelcuţ, candidat pentru CL Sector 2. 

După ce a fost criticat foarte dur pe Facebook, Nedelcuţ a venit cu mai multe precizări, printre care şi aceea că e în proces de înlocuire a bonei sale. Fiindu-i atrasă atenţia că nu este normal să concediezi pe cineva pentru opţiunile politice, candidatul USR-PLUS a punctat faptul că bona sa nu ar crede în mască şi dezinfectant.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite