Gabriela Vrânceanu Firea a intrat în PSD. Ar putea candida la alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Vrânceanu Firea s-a înscris în PSD FOTO Facebook
Gabriela Vrânceanu Firea s-a înscris în PSD FOTO Facebook

Gabriela Vrânceanu Firea şi-a anunţat intrarea în PSD, la scurt timp după ce a decis să părăsească trustul Intact. Întrebată dacă are în plan o candidatură la alegerile parlamentare, Firea nu a respins varianta, dar nici nu a dorit să dea mai multe detalii despre o eventuală candidatură.

"Orice membru de partid îşi doreşte la un moment dat să intre într-o competiţie electorală pentru a fi validat”, a spus Firea, lăsând deschisă vartianta unei candidaturi pentru alegerile parlamentare de pe 9 decembrie. 

Gabriela Firea s-a înscris în filiala PSD Ilfov, condusă de Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3. ”PSD este un partid atractiv, un partid al celor care doresc să se realizeze profesional. Este un partid deschis pentru cei care vor să facă politiă. Îi doresc doamnei Firea ca în politică să aibă performanţe mult mai mari decât a avut în presă”.  

Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, a fost un alt membru marcant al PSD care a salutat intrarea fostei vedete tv în PSD. ”Vreau să o felicit pentru acestă decizie.  Doamna Firea ne-a demonstrat ca ziaristă că are ceva de spus. Este o profesionistă a acestui domeniu. O apreciez pentru curajul şi profesionalismul de care a dat dovadă ca jurnalist şi sunt sigură că va avea mari performanţe şi în politică”.

Cine este Gabriela Vrânceanu Firea

În anul 2001 a intrat în trustul Intact, fiind redactor şi prezentator al emisiunii „Observator” până în iulie 2009. De asemenea a fost şi realizator al emisiunii „Săptămâna Financiară” la Antena 1, dar şi al emisiunii „Ştirea Zilei” la Antena 3. 

În septembrie 2008 a devenit director general al revistei Săptămâna Financiară, după ce anterior fusese director editorial al publicaţiei, de la înfiinţarea acesteia, în martie 2005. Din iunie 2009 a preluat conducerea firmei Intact Advertising, o agenţie de organizare evenimente şi publicitate.

Gabriela Vrânceanu Firea s-a retras în urmă cu doi ani din televiziune după ce a născut. 

În urmă cu 10 zile, vedeta de televiziune a decis să părăsească trustul Intact, precizând că a primit din partea conducerii grupului de media o ofertă pe care a considerat-o inadecvată. 

„Evoluţia mea profesională din ultimii doi ani e publică şi accesibilă oricărei persoane interesate. Dacă în septembrie 2010, eram asociat şi director general la două dintre companiile de media ale grupului şi realizam un talk-show zilnic în prime-time la Antena 3, acum, în septembrie 2012, sunt doar realizatoarea cu contract expirat a unui show de divertisment la Antena 1, care nu se mai regăseşte în grila de toamnă“ , a declarat Gabriela Firea pentru Mediafax.

În ultima perioadă, presa a publicat informaţii referitoare la faptul că vedeta Antenei 1 ar fi primit o ofertă de a conduce TVR 1. Gabriela Firea a precizat că, înainte de a negocia cu alte trusturi sau de a participa la concursuri pentru un anumit post, a discutat cu conducerea Intact Media Group.

„Înainte de a lua în considerare o eventuală participare la un concurs la TVR, sau posibile negocieri cu un alt trust, am primit din partea conducerii Intact Media Group o ofertă, pentru care am mulţumit, dar pe care am considerat-o inadecvată, în raport cu evoluţia carierei mele, până acum şi în viitor“ , a explicat Gabriela Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite