Gabriela Szabo vrea şi în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, va candida la alegerile parlamentare parţiale din 25 mai, într-un colegiu din Ilfov, au declarat surse social-democrate, pentru Mediafax.

Szabo este membru al organizaţiei PSD Ilfov şi locuieşte în Ilfov. Aceasta va candida pentru un loc de deputat în 25 mai. Sursele citate au arătat că PSD Ilfov va organiza un eveniment de lansare oficială a candidaturii Gabrielei Szabo, în perioada următoare.

Gabriela Szabo (38 de ani) a fost surpriza lui Victor Ponta pentru postul de ministru al Tineretului şi Sportului. Fosta mare atletă a fost consilierul fostului ministru Nicolae Bănicioiu. 

Szabo s-a născut la 14 noiembrie 1975, la Bistriţa. Ea s-a apucat de atletism la vârsta de 12 ani, fiind descoperită la un cross şcolar. De numele său se leagă câteva dintre marile performanţe obţinute de atletismul românesc de-a lungul timpului. Cel mai răsunător rezultat al fostei atlete a fost medalia de aur câştigată la Jocurile Olimpice de la Sydney, în 2000, în proba de 5.000 de metri. Tot la Sydeny, atleta bistriţeană a mai câştigat o medalie de bronz în proba de 1.500 de metri. Cea de-a treia medalie olimpică, argint, a fost cucerită în 1996, la JO de la Atlanta.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite