Gabriela Podaşcă, după plecarea din PSD: Observ cum obedienţii de serviciu ai liderului suprem au avut reacţii violente, unele chiar penibile

Gabriela Podaşcă, după plecarea din PSD: Observ cum obedienţii de serviciu ai liderului suprem au avut reacţii violente, unele chiar penibile

Deputatul Gabriela Podaşcă. FOTO Mediafax

Deputatul Gabriela Podaşcă, recent plecată din PSD în partidul lui Victor Ponta, i-a criticat într-un mesaj pe foştii colegi săi colegi pentru „reacţiile violente“ pe care le-au avut faţă de schimbarea formaţiunii de cinci foşti PSD-işti.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Atâta supărare şi atâtea ameninţări pentru doar 10 parlamentari? Nu, temerea este alta şi ea devine uşor, uşor o certitudine pentru cei din jurul liderului suprem al PSD. Tot mai mulţi membri PSD şi oameni de bună credinţă nu se mai regăsesc în ceea ce face conducerea PSD, nu mai acceptă minciunile, denigrările, intimidările şi, mai ales, atitudinea dictatorială. 48 de ore au trecut de când împreună cu colegul meu Mircea Dobre ne-am anunţat demisia din PSD. Fiecare dintre noi a explicat într-un mod onest motivele care au stat la baza acestei decizii şi, mai ales, ce ne propunem să facem de acum înainte", a scris Gabriela Podaşcă pe Facebook.
 
Deputatul a mai adăugat că unii colegi le-au reproşat că am fost "prea politicoşi", alţii că trebuia să fi luat această hotărâre mai devreme. „Dar majoritatea mesajelor, chiar din PSD, au fost de încurajare, de felicitare, unii chiar ne-au scris că am reaprins speranţa. Însă observ cum obedienţii de serviciu ai liderului suprem au avut reacţii violente, unele chiar penibile. Mi se pare că lumea a stat în loc pentru ei. Altfel, nu îmi explic de ce atâta risipă de timp şi energie (ca să nu spun lipsă de creativitate) ca să reciţi acelaşi mesaj dictat de sus - se poate vedea acest lucru, la o simplă analiză de text. Eu cred că miniştrii acestei ţări ar trebui să aibă lucruri mult mai importante de făcut, cum ar fi să implementeze Garanţia pentru Tineret de exemplu - de care nu mai zice nimeni nimic. Vedem cât de creativi vor fi săptămâna viitoare când vom merge la Parlament. Sau când vom depune cererea de recunoaştere a grupului parlamentar Pro România sau atunci când ni se vor alătura şi mai mulţi colegi. Pentru că vom fi şi mai mulţi în Pro România", a completat Gabriela Podaşcă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: